Circuit

Accesul la circuitul de motocross Topcross TCS se face din sos. Bucuresti – Ploiesti DN1, km. 37 (imediat dupa iesirea din localitatea Ciolpani, sensul de mers catre Ploiesti)

La circuit aveti posibilitatea initierii in pilotaj off-road pe 5 modele de motociclete Yamaha, pe categorii de varsta: PW50, TTR50, TTR110, TTR125 si WRF250. Atat instructajul, cat si consultanta privind achizitionarea unei motociclete si a echipamentului corespunzator sunt oferite de catre Adrian Raduta.

Circuitul de motocross este omologat de Federatia Internationala de Motociclism (FIM), precum si de Federatia Romana de Motociclism (FRM). Dificultatea de abordare a circuitului este medie, cu anumite portiuni foarte tehnice, care pot fi insa foarte usor abordate cu ajutorul unui instructor.

Lungimea totala a circuitului este de 1.7km.

Ca si dotare suplimentara, circuitul este  singurul din Romania dotat cu un sistem de irigat, aspersoare si hidranti. In felul acesta, putem amenja si uda suprafata circuitului foarte rapid, pentru evitarea formarii prafului in timpul evenimentelor in cadrul acestei baze.

Tot pe circuitul de motocross, gasim si anumite elemente care au facut circuitul celebru. Printre ele, putem aminti turnul de observatie, pe care clubul l-a achizitionat, restaurat si instalat in 2004, furnizorul fiind aeroportul Otopeni. Turnul are o inaltime de 24m, iar din varf ofera o priveliste panoramica asupra intregii baze. Amplasarea, inaltimea si existenta unui circuit electric cu prize de 220V pana in partea superioara  il fac ideal pt. amplasarea de camere foto si video, pt. filmari si instantanee la mare inaltime.

Alte dotari ale circuitului sunt: dusuri, toalete, rampe pt. spalat auto/moto dotate cu apa si curent electric 220V, prize 380V, 4 cabanute cu o capacitate totala de acomodare pt. 16 persoane, doua paddockuri, spatiu verde ingradit amenajat pt. spectatori, gratare, etc.

Evenimente pe circuitul de la Ciolpani

range rover sport editionMitsubishi Romania, Land Rover Romania, Subaru Grecia, Porsche Bucuresti, Mercedes Benz Camioane, Renault Romania sunt numai cativa clienti pe care baza sportiva off-road Ciolpani i-a avut in ultimii ani. Majoritatea evenimentelor sunt pt. fidelizarea si informarea clientilor, demo test drive, testarea de modele noi, evenimente de presa, shooting foto/video, reclame.
Putem gazdui evenimentele offroad pe unul dintre cele 3 circuite pe care baza sportiva Top Cross TCS le are in prezent, si anume un circuit profesional de motocross, un circuit pt. auto rally, cu suprafata macadam (pietris/nisip/pamant), si un circuit special pt. auto 4×4, cu diferente mari de nivel, pante cu diverse inclinari, suprafete precum pamant si nisip, etc.

Circuitul dedicat auto 4×4 poate fi modificat in functie de preferintele clientului. Se pot inalta rampe, anula unele existente, se pot face  viraje mai stranse. Totul depinde de dorinta clientului, de capabilitatile offroad ale masinilor prezente la test  drive, precum si de imaginatia celui care stabileste circuitul, obstacolele si diversele alte teste pe care invitatii le pot parcurge.

 

 

Facebook Iconfacebook like buttonSuspensii RAMSSuspensii RAMSSuspensii RAMS