Mad Max Day Out @ Top Cross TCS Racing Track

mad max fury road

Va pomeneam in urma cu ceva timp, pe Facebook, ca pregatim o colaborare inedita. Iata ca putem da in sfarsit detalii despre evenimentul pe care l-am gazduit sambata, la Ciolpani, pe baza sportiva Top Cross TCS.

Joia aceasta, pe 14 mai, va avea loc avanpremiera filmului Mad Max – Fury Road. Cu acest prilej, am avut parte de o rugaminte din partea Freeman Entertainment, si anume aceea de a oferi unor persoane din lumea showbiz-ului si a presei scrise, o zi ca in film. Invitati de seama, precum Roxana Ciuhulescu, Vladimir Draghia, Razvan Simion (Neata cu Razvan si Dani), Dorian Popa, Cosmin Selesi si Matteo, ne-au onorat cu prezenta si au fost alaturi de noi in cadrul evenimentului.

I-am “dat” cu motociclete, s-au plimbat cu masini de teren preparate, pe terenul de off-road auto pe care l-am construit langa circuitul de motocross sau au pilotat un monstru de tractor CASE, adus la Ciolpani de catre prietenii nostri de la Titan Machinery.

Pozele de la evenimentul cu pricina le gasiti pe Facebook, in albumul dedicat, aici.

Multumim tuturor celor prezenti! Speram ca experienta v-a placut si cu prima ocazie repetam.

 

mad max day out

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel