RAMS FUN RIDE 2017

RAMS FUN RIDE 2017
Sambata viitoare, 25 martie 2017, ne vedem la RAMS FUN RIDE. Un eveniment anual, ce isi propune sa adune laolalta toti pasionatii de pilotaj moto off-road, fie ca vorbim de motocross, fie de enduro. Ca de obicei, traseele sunt reparate si amenajate de Adi Raduta si vor contine atat elemente de enduro-trial, cat si celebrul traseu de motocross aprobat de FIM (Federatia Internationala de Motociclism).
Intrarea este libera, atat pentru riderii care vor sa se “dea” pe trasee, cat si pentru spectatorii ce ii vor insoti. Pentru cei ce vin pentru prima oara la traseu, ne gasiti in Gorgota-Ciolpani, soseaua Bucuresti – Ploiesti DN1, km. 37 (cei ce vin dinspre Bucuresti, la iesirea din localitatea Ciolpani vor vedea un banner ce indica drumul de acces pe partea stanga, cei ce vin dinspre Ploiesti dupa iesirea din localitatea Potigrafu la aproximativ 3 km. vor vedea acelasi banner pe partea dreapta).
Nu uitati sa ne urmariti activitatea si pe Facebook sau Instagram.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel