12 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au terminat pe podium în etapa a patra din Campionatul Național de Motocross

12 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au terminat pe podium în etapa a patra din Campionatul Național de Motocross

27 de piloți ai Top Cross TCS Racing Team au luat startul în cea de-a patra etapă din Campionatul Național de Motocross desfășurată pe circuitul de la Sfântu Gheorghe. Printre ei s-a numărat și Adrian Răduță, multiplu campion național și balcanic și antrenorul echipei Top Cross TCS Racing Team.

 

Etapa a patra din Campionatul Național de de Motocross s-a desafășurat în weekend-ul 2 – 3 octombrie pe circuitul de la Sfântu Gheorghe, Covasna, iar la start au fost 80 de piloți înscriși la toate clasele, 27 dintre ei reprezentând clubul Top Cross TCS Racing Team.

 

Primul podium al echipei a fost obținut de Alecsei Toader care s-a clasat pe locul secund la clasa 50cc Juniori Mari. La aceeași clasă, Andrei Avram s-a clasat pe locul 4.

La clasa 65cc, Sami Dumitru a obținut o nouă victorie și și-a consolidat prima poziție și în clasamentul general. În puncte au terminat și Horia Paraschiv, pe locul 7, Victor Paraschiv, pe locul 8, Andreu Tudor Balaban, pe locul 11, iar Daniel Preoteasa s-a clasat pe locul 13.

 

Top Cross TCS Racing Team a avut doi piloți pe podium și la clasa 85 cc. După o lupta exrtrem de disputată, Ioan Chiujdea și Mihnea Banu au terminat pe primele două poziții. Vlad Urluescu s-a clasat pe 4, Luca Ștefănescu pe 5, Tudor Ștefănescu pe 6, iar Kaloyan Stoyanov a fost pe locul 7 după cele două manșe de la clasa 85cc.

Și la clasa MX2 Junior lupta pentru victorie s-a dat între doi piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team. Eross Koppany și Zoltan Ordog au câștigat fiecare câte o manșă, dar în final Koppany a câștigat clasa. Pe pozția a treia s-a clasat Dennis Hăbeanu, iar Victor Rusu, Mihai Dine și David Dobra au terminat cursa pe pozițiile cinci, șase, respectiv șapte.

La clasa MX2 Iosif Petru s-a clasat pe locul secund fiind urmat de Arthur Tătaru, în timp ce la Fete s-a impus Ștefania Băncilă, iar Aida Cojanu a terminat pe poziția a doua. Adrian Răduță, antrenorul echipei, a concurat la clasa MX1 și s-a clasat pe locul secund.

Ultima etapă din Campionatul Național de Motocross este programată pe 23-24 octombrie 2021 la Târgu Mureș.

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics și RCA2000.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel