12 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au urcat pe podium în etapa de la Sfântu Gheorghe

12 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au urcat pe podium în etapa de la Sfântu Gheorghe

Echipa Top Cross TCS Racing Team a făcut din nou spectacol în Campionatul Național de Motocross. La Sfântu Gheorghe, în penultima etapă a sezonului, 12 piloți ai echipei au urcat pe podium, trei dintre ei reușind să se impună la clasa la care au luat startul.

Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team au luat startul în acest weekend la etapa a patra din Campionatul Național de Motocross, penultima din sezonul 2020. Programată pe circuitul de la Sfântu Gheorghe, etapa a fost una extrem de importantă în lupta pentru titlurile naționale, echipa având piloți care se bat pentru un loc pe podium la clasele Fete, 50cc Juniori Mari, 50cc Juniori Mici, 65cc, 85cc, MX2 Juniori, MX2, Amatori MX1 și Amatori MX2

După două zile pline de curse spectaculoase, 12 piloți ai echipei au reușit să urce pe podium, trei dintre ei reușind să câștige la clasa la care au luat startul.

Primii piloți care au urcat pe podium au fost cei de la clasa 50cc Junior Mici unde Alecsei Toader și Andrei Avram au încheiat etapa pe locurile doi, respectiv 3. Theodora Gumeniuc a făcut încă o cursă excelentă și a rămas neînvinsă în acest sezon la clasa 50cc Juniori Mari. La aceeași clasă, Tudor Balaban a terminat etapa de la Sfântu Gheorghe pe locul 6.

La clasa 65cc, echipa Top Cross TCS Racing Team a avut șase piloți la start, cel mai bun rezultat fiind obținut de Luca Ștefănescu. Dumitru Sami a terminat la un pas de podium, pe patru, Tudor Ștefănescu s-a clasat pe 5, Victor Paraschiv pe 10, Maya Cojanu pe 11 și Horia Paraschiv pe locul 14.

Clasa 85cc a fost dominată din nou de Zoltan Ordog, proaspăt campion balcanic la această clasă. Zoltan Ordog a avut din nou un weekend perfect și a obținut cea de-a patra victorie consecutivă din competiția națională. Victor Rusu a terminat cursa pe locul 3, fiind urmat de Ioan Chiujdea pe 4, Vlad Urluescu pe 5, Mihnea Banu pe 6, Kaloyan Stoyanov pe 7, Matteo Gheorghiu pe 9 și Denis Martinescu pe 11.

La clasa MX2 Juniori lupta pentru victorie s-a dat între Eross Koppany și Mario Popovici așa cum a fost și în primele trei etape ale sezonului. După un duel foarte strâns, Eross Koppany a fost mai rapid decât Mario Popovici, iar în urma rezultatelor cei doi se vor lupta pentru titlu la această clasă în ultima etapă a sezonului. Dennis Hăbeanu, Mihai Dine și Bubi Voiculescu au terminat în top zece, pe locurile patru, cinci, respectiv șapte. Și la clasa MX2 piloții echipei au urcat pe podium, Iosif Petru și Arthur Tătaru terminând etapa pe locurile doi și trei.

A treia victorie a echipei a fost obținută de Ștefania Băncilă care s-a impus la clasa fetelor, ea fiind urmată de Aida Cojanu,

 

Ultima etapă din acest sezon în Campionatul Național de Motocross se va desfășura pe 24 – 25 octombrie pe circuiul TCS Racing Park de la Ciolpani.

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii: EGT Romania, Cuibul de lemn, Fundatia SOS (Sport Ocrotire Sanatate), Yamaha Romania, Dual Motors, GSC Global Systems Communication și TwinAir Filters.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel