13 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au urcat pe podium la prima etapă din Campionatul Național

13 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au urcat pe podium la prima etapă din Campionatul Național

Echipa Top Cross TCS Racing a început în forță sezonul 2020 din Campionatul Național de Motocross și a aliniat 32 de piloți la startul primei etape programată pe circuitul TCS Racing Park din Ciolpani. După o zi plină de acțiune, 13 piloți ai echipei au urcat pe podium, 4 dintre ei fiind cei mai rapizi la clasele la care au luat startul.

Prima eapă din Campionatul Național de Motocross s-a desfășurat sâmbătă, 5 septembrie, pe circuitul TCS Racing Park din Ciolpani, iar echipa Top Cross TCS Racing a fost prezentă cu un număr record de 32 de piloți care au concurat la clasele MX50 juniori mici, MX50 juniori mari, 65cc, 85cc, Fete, MX2 juniori și MX2.

Organizată de cluburile Dual Racing și Top Cross TCS Racing, prima etapă din competiția internă s-a desfășurat într-o singură zi și fără spectatori pentru a respecta normele de siguranță sanitară în vigoare. În total, la această etapă au participat 100 de piloți din România și Moldova cursele fiind extrem de disputate la fiecare clasă. Piloții echipei Top Cross TCS Racing au făcut spectacol și au reușit să câștige cursele de la 4 clase, alți 9 urcând pe podium.

Andrei Avram și Alecsei Toader au fost primii piloți care au urcat pe podium la clasa MX50 juniori mici, Andrei Avram reușind să termine etapa pe locul secund, iar Alecsei Toader pe poziția a treia.

Theodora Gumeniuc a obținut o victorie frumoasă la clasa MX50 juniori mari, în timp ce Tudor Tudor a fost la un pas să termine și el pe podium, ocupând în final poziția a patra.

La clasa 65cc au luat startul 9 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing cea mai bună clasare fiind cea a lui Dumitru Sami care a încheiat etapa pe locul secund. Luca Ștefănescu s-a clasat pe locul 4, Horia Paraschiv pe locul 7, Cicu Valentin pe locul 8, Maya Cojanu pe locul 9, Tudor Ștefănescu pe locul 10, Victor Paraschiv pe locul 12, Daniel Preoteasa pe locul 13 și Maria Isăcescu pe locul 18.

Zoltan Ordog, 13 ani, a avut o evoluție excelentă la clasa 85cc și a început sezonul cu o victorie clară. Primul pilot de motocross din România susținut de Yamaha Europe a fost urmat în clasament de Victor Rusu și Ioan Chiujdea, echipa Top Cross TCS Racing monopolizând acest podium.

La aceeași clasă, Mihnea Banu a terminat pe locul 4, Vlad Urluescu a terminat pe 5, Maria Grigoraș pe locul 6, Patrick Budui pe 7, Stoyanov Kaloyan pe 8 și Denis Martinescu pe locul 11.

La fete s-a impus Ștefania Băncilă, iar Ada Cojanu, colega ei de echipă a terminat pe locul secund.

Cel de-al patrulea pilot al echipei care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a fost Mario Popovici care s-a impus la clasa MX2 juniori. Eross Koppany s-a clasat pe locul secund în timp ce Dennis Hăbeanu, Bubi Voiculescu, Mihai Dine și David Dobra au ocupat pozițiile 4,5, 6 și 7.

Și la clasa MX2 piloții Top Cross TCS Racing au urcat pe podium. Iosif Petru a încheiat prima etapă din Campionatul Național pe locul secund, iar Arthur Tătăru a terminat pe locul 3.

Următoarea etapă din Campionatul Național de Motocros se va desfășura pe 18-19 septembrie pe circuitul din localitatea Ungheni, județul Mureș.

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii: EGT Romania, Cuibul de lemn, Fundatia SOS (Sport Ocrotire Sanatate), Yamaha Romania, Dual Motors, GSC Global Systems Communication si TwinAir Filters.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel