17 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au luat startul în etapa a doua din Campionatul Balcanic

17 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au luat startul în etapa a doua din Campionatul Balcanic

În acest weekend, echipa Top Cross TCS Racing a participat cu 17 piiloți la etapa a doua din Campionatul Balcanic, desfășurată pe circuitul din Sevlievo, Bulgaria. Zoltan Ordog a avut un weekend foarte bun și a încheiat competiția pe locul trei la clasa MX85.

motocross bulgaria

După o pauză extrem de lungă, din cauza pandemiei de COVID-19, piloții echipei Top Cross TCS Racing au participat în weekendul 11- 12 iulie la prima lor cursă internațională din acest sezon. Astfel, 17 piloți au luat startul, pe circuitul de motocross din Sevlievo, în Bulgaria, la cea de-a doua etapă din Campionatul Balcanic, la clasele MX50, MX65, MX85 și MX2.

zoltan zozo ordog

La MX50, Theodora Gumeniuc, singurul pilot al echipei Top Cross TCS Racing la această clasă, a fost cea mai rapidă în ambele manșe.

La clasa MX65, weekendul a început prost pentru Dani Nițu acesta fiind nevoit să se retragă din competiție după accidentarea din prima zi de antrenamente. În schimb, Luca Ștefănescu a avut două manșe constante și încheiat etapa pe locul 4, după ce s-a luptat în permanență pentru un loc pe podium, Tudor Ștefănescu s-a clasat pe locul 6, iar Maya Cojanu pe locul 7.

scoala motocross copii

La clasa MX85, Zoltan Ordog a avut un weekend foarte bun și a încheiat etapa a doua din Campionatul Balcanic pe locul trei. La aceeași clasă, Ioan Chiujdea a terminat pe locul 5, Victor Rusu pe 8, Vlad Urluescu pe 9, Mihnea Banu pe 14 și Kaloyan Stoyanov pe locul 19.

La clasa MX2 au participat 6 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing cel mai bine clasat fiind Petru Iosif pe locul 10. După cele două manșe din weekend, Eross Koppany a încheiat competiția pe locul 11, Arthur Tătaru s-a clasat pe locul 15, Ștefania Băncilă pe locul 18, Dennis Hăbean pe 19, iar Aida Cojanu pe 20.

 “Orice etapă internațională înseamnă un plus de experiență pentru piloții noștri, mai ales după o pauză atât de lungă în care și antenamentele au fost limitate. Pentru toți piloții noștri a fost un weekend în care au încercat să-și intre în ritm și să se bată de la egal la egal cu piloții locali. Sunt mulțumit de rezultatele obținute și este important ca experiența acumulată aici să se vadă în rezultatele viitoare. Aș vrea să le mulțumesc partenerilor care sunt alături de noi în acest sezon și abia aștept următoarele etape”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii: EGT Romania, Cuibul de lemn, Fundatia SOS (Sport Ocrotire Sanatate), Yamaha Romania, Dual Motors si GSC Global Systems Communication.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel