3 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au terminat pe podium la general în Campionatul Balcanic de Motocross

3 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au terminat pe podium la general în Campionatul Balcanic de Motocross

Sami Dumitru, Mihnea Banu și  Eross Koppany au terminat sezonul 2021 pe podium la clasele 65cc, 85cc, MX2 Junior și MX2 în Campionatul Balcanic de Motocross.

 

Echipa Top Cross TCS Racing Team a participat în acest sezon cu cei mai mulți piloți români în Campionatul Balcanic de Motocross. După un sezon intens, cu etape în România, Bosnia și Herțegovina, Turcia, Serbia și Grecia, trei dintre piloții echipei Top Cross TCS Racing Team au terminat pe podium la clasele 65cc, 85cc, MX2 Junior și MX2, iar ceilalți au avut evoluții foarte bune într-o competiție extrem de disputată

La clasa 65cc, Sami Dumitru a început sezonul cu o victorie în etapa din România, desfășurată pe TCS Racing Park, și s-a clasat pe podium la toate celelalte. În final, pilotul Top Cross TCS Racing Team a adunat 178 de puncte și a terminat pe  locul secund în clasamentul general din Campionatul Balcanic de Motocross, la doar 10 puncte în spatele liderului. Tudor Balaban, cel de-al doilea sportiv al echipei care a concurat la această clasă, a avut o evoluție constantă și a terminat fiecare cursă în top 6, iar la finalul sezonului acesta s-a clasat pe locul 4 cu un total de 111 puncte.

 

Și la clasa 85cc echipa Top Cross TCS Racing Team a avut un pilot pe podium în ierarhia generală. Mihnea Banu a încheiat pe poziția a treia, cu un total de 160 de puncte, după ce a urcat pe podium în fiecare etapă din acest sezon. Cu 113 puncte, Luca Ștefănescu a terminat pe locul 4, Tudor Ștefănescu ocupă poziția a opta cu 67 de puncte, Stoyanov Kaloyan este pe locul 12 cu 34 de puncte, Ioan Chiujdea este pe locul 13 cu 33 de puncte, iar Vlad Urluescu ocupă poziția a 23-a cu cele 21 de puncte adunate în etapa de la Globare, în Serbia.

La clasa MX2 Junior cel mai bine clasat sportiv român este Eross Koppany care a terminat sezonul 2021 din Campionatul Balcanic de Motocross pe poziția a doua la general cu un total de 158 de puncte. Pilotul Top Cross TCS Racing Team a urcat pe podium, pe poziția a treia, și la clasa MX2 cu un total de 140 de puncte.

După etapele din România, Bosnia și Herțegovina, Turcia, Serbia și Grecia, Dennis Hăbeanu s-a clasat pe locul 5 la clasa MX2 Junior (121 de puncte) și pe locul 7 la clasa MX2 (91 de puncte), Zoltan Ordog a terminat pe locul 6 la clasa MX2 Junior (101 puncte) și pe locul 8 la clasa MX2 (88 de puncte), Victor Rusu a fost pe locul 8 la clasa MX2 Junior (71 de puncte) și pe locul 14 la clasa MX2 (44 de puncte), Mihai Dine a încheiat pe locul 10 la clasa MX2 Junior (43 de puncte) și pe locul 21 la clasa MX2 (21 de puncte), iar Marius Popovici s-a clasat pe locul 11 la clasa MX2 Junior (40 de puncte) și pe locul 16 la clasa MX2 (35 de puncte).

La clasa MX2, pentru echipa Top Cross TCS, au intrat în clasamentul general și Ștefania Băncilă, care a ocupat locul 11 cu 53 de puncte, Arthur Tătaru care a ocupat locul 15 cu 40 de puncte și Petru Iosif care s-a clasat pe locul 20 cu 22 de puncte.

 

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics și RCA2000.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel