3 piloții ai echipei Top Cross TCS KTM au urcat pe podium în acest weekend

3 piloții ai echipei Top Cross TCS KTM au urcat pe podium în acest weekend

14 piloți echipei Top Cross TCS KTM au concurat, în acest weekend, în Campionatul Balcanic și Campionatul Național al Bulgariei la motocross, Daniel Marian, Sami Dumitru și Zoltan Ordog reușind să se claseze pe podium la capătul unor manșe extrem de disputate.

 

După o scurtă pauză de vară, piloții echipei Top Cross TCS KTM au revenit pe circuitele de curse, prima participare fiind în Bulgaria, în etapa de la Korten. Competiția din acest weekend a contat ca etapa a șaptea din Campionatul Balcanic de Motocross și ca etapa a patra din Campionatul Național al Bulgariei.

 

La startul competiției din țara vecină au fost 14 piloți ai echipei care au luat startul la clasele 50cc, 65cc, 85cc, MX2 Junior și MX2, trei dintre ei reușind să se claseze pe podium.

 

Patrick Florea a terminat pe locul șase la clasa 50cc, iar primul podium a venit la clasa 65cc, unde Daniel Marian a reușit să se claseze pe locul secund. Tot la această clasă au concurat, cu evoluții bune, și Tudor Balaban, Andrei Susanu, Alecsei Toader și Alex France.

 

La clasa 85cc, Sami Dumitru a terminat pe locul 3, iar Luca Ștefănescu, Robert Trufașu și Ștefan Otelescu au terminat în puncte.

Zoltan Ordog a terminat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la clasa MX2 Juniori și a fost pe locul secund la clasa MX2. La MX2 Juniori s-a clasat în puncte Mihnea Banu și Andrei Căprioară, ei figurând și în clasamentul clasei MX2, clasă la care a particpat și Denis Hăbeanu.

 

După etapa din Bulgaria urmează un nou test pentru piloții Top Cross TCS KTM, în weekendul 16 – 17 septembrie fiind programată cursa de la Fokto, din Campionatul Ungariei.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel