3 victorii pentru echipa Top Cross TCS KTM în Grecia

3 victorii pentru echipa Top Cross TCS KTM în Grecia

13 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM au început sezonul balcanic și european de Motcross în Grecia pe circuitul de la Krinides, iar Marian Daniel, Sami Dumitru și Zoltan Ordog s-au întors acasă cu medaliile de aur.

 

Sezonul 2023 din Campionatul Balcanic și Campionatul European (zona de sud-est) de Motocross a început pe circuitul de la Krinides, aproape de Kavala, în Grecia. Echipa Top Cross TCS KTM a luat startul cu 13 piloți la clasele clasele 50 cmc, 65 cmc, 85 cmc și MX2.

 

Etapa din Grecia a fost una extrem de disputată, la start fiind sportivi din 12 țări, iar piloții echipei au reușit să-și atingă obiectivele propuse la început de sezon. Prima victorie a venit la clasa 65 cmc și a fost obținută de Marian Daniel, un pilot din Moldova aflat la primul său sezon în culorile echipei și care a participat atât în competiția balcanică, cât și cea europeană.

 

La aceeași clasă a intrat în puncte și Alecsei Toader, iar Nicolas Cociu a încheiat pe locul 8 în Campionatul European (zona de sud-est).

La 85 cmc, Sami Dumitru a început cu o victorie în competiția balcanică și o clasare pe locul secund în Campionatul European. Robert Trufașu s-a clasat pe locul 6 în această competiție, iar în clasamentul balcanic a fost pe locul 14. Luca Ștefănesc și Ștefan Gherghiceanu s-au clasat pe locurile 4, respectiv 10, în competiția regională.

A treia victorie a echipei a fost obținută, la clasa MX2, de Zoltan Ordog, clasă la care a concurat și Mihai Dine.

 

Piloții echipei Top Cross TCS vor debuta și în competiția internă, prima etapă din Campionatul Național de Motocross fiind programată pe 22 – 23 aprilie pe circuitul de la Sf. Gheorghe.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel