4 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM Racing Team încep sezonul european în acest weekend

4 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM Racing Team încep sezonul european în acest weekend

Circuitul de la Sevlievo, în Bulgaria, găzduiește în acest weekend prima etapă din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, la clasele EMX65 și EMX85. La startul competiției din Bulgaria vor fi și patru piloți ai echipei Top Cross TCS KTM Racing Team.

 

Sami Dumitru și Tudor Balaban, la clasa EMX65, și Tudor Ștefănescu și Ioan Chiujdea, la clasa EMX85, vor lua startul, pe circuitul de la Sevlievo, în prima etapă a sezonului 2022 din Campionatul European de Motocross (zona de sud-est). Piloții echipei Top Cross TCS KTM Racing Team se vor întrece, în acest weekend, cu cei mai buni piloți din regiune și vor participa la toate cursele programate anul acesta în seria europeană, obiectivul lor fiind să termine sezonul în top trei la general.

 

Sami Dumitru și Tudor Balaban au terminat pe primele două poziții, la clasa 65cc, în prima etapă din Campionatul Național și sunt pregătiți să se lupte pentru un loc pe podium și în competiția europeană. Cei doi au participat și anul trecut în Campionatul European de Motocross (zona de sud-est), Sami Dumitru terminând anul trecut pe locul secund în clasamentul general, după ce s-a clasat pe podium la fiecare etapă.

 

Ioan Chiujdea și Tudor Ștefănescu au fost principalii protagoniști în lupta pentru victorie la clasa 85cc în competiția națională și vor să urce pe podium și la etapa din Bulgaria.

 

Prima etapă din Campionatul European de Motocross (zona de sud-est) este programată sâmbătă și duminică, 16 – 17 aprilie, pe circuitul de la Sevlievo, un circuit care a găzduit și etape din Campionatul Mondial de Motocross.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel