4 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au urcat pe podium în etapa de la Kresevo în Bosnia și Herțegovina

4 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team au urcat pe podium în etapa de la Kresevo în Bosnia și Herțegovina

Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team au avut un weekend intens la cea de-a doua etapă a sezonului din Campionatul Balcanic desfășurată pe circuitul de la Kresevo, în Bosnia și Herțegovina.

 

Pentru 13 dintre piloții echipei Top Cross TCS Racing Team, ultimul weekend din luna mai a însemnat deplasarea la Kresevo, în Bosnia și Herțegovina, pentru cea de-a doua etapă din Campionatul Balcanic de Motocross. Aceștia au concurat la clasele 65cc, 85cc, MX2 juniori și MX2, echipa având cel puțin câte un pilot pe podium la fiecare clasă.

După un weekend extrem de disputat, cu o concurență acerbă în special din partea piloților locali, toți cei 13 piloți ai echipei au terminat etapa a doua a sezonului din Campionatul Balcanic de Motocross în puncte, patru dintre ei reușind o clasare în top 3.

 

La clasa 65cc, echipa Top Cross TCS Racing Team a avut doi piloți pe podium, Dumitru Sami și Theodora Gumeniuc reușind să termine, după o evoluție excelentă, pe locurile 2 și 3. La aceeași clasă, Tudor Balaban a adunat și el puncte importante după ce a terminat etapa pe locul șapte.

 

La clasa 85cc, Mihnea Banu a urcat pe ultima treaptă a podiumului, iar Luca Ștefănescu s-a clasat pe locul șase.

Eross Koppany s-a luptat pentru un loc pe podium la clasele MX2 juniori și MX2 reușind să termine în final pe locul secund la ambele categorii.  Și Zoltan Ordog a avut evoluții bune fiind aproape de un loc pe podium, campionul de anul trecut de la clasa 85cc terminânt pe locul patru la ambele clase.

 

Dennis Hăbeanu, Victor Rusu și Mihai Dine s-au clasat pe locurile șase, opt și nouă la clasa MX2 juniori, iar la clasa MX2, Dennis Hăbeanu a fost pe 9, Victor Rusu pe 9, Ștefania Băncilă pe 11 și Mihai Dine pe 14.

 

“Sunt foarte mulțumit că țoți piloții echipei au reușit să termine în puncte această etapă. Au fost curse disputate la fiecare clasă, iar piloții locali foarte competitivi. În aceste condiții, ținând cont și de lipsa de experiență pe un circuit nou, îi felicit pe toți pentru evoluțiile lor și sunt mândru de progresele făcute. Sunt sigur că fiecare pilot a învățat lecții importante aici și asta îi va ajuta să progreseze pas cu pas pentru a-și atinge obiectivele. Este un sezon interesant și abia aștept să luăm startul la cursa din Turcia”, a spus Adrian Răduță, antrenorul Top Cross TCS Racing Team.

 

Următoarea etapă din Campionatul Balcanic de Motocross este programată în Turcia, pe circuitul din Afyonkarahisar, în perioada 12 – 13 iunie.

 

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics, RCA2000

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel