Anulată iniţial, etapa III a Motocross CUP se va desfăşura pe circuitul de la Şag, Timişoara, pe 29 iunie

Deşi nu a fost o decizie uşoară, organizatorii Motocross CUP, cluburile sportive Dual Racing Team şi Top Cross TCS au anulat etapa trei a singurei cupe private de motocross din România, programată pentru 15 iunie la Băicoi. Adrian Răduţă este angrenat în pregătirea circuitului de motocross pe care se va alerga una din probele speciale ale Marelului Premiu al României din Campionatul Mondial de Enduro. Apoi, competiţa ce se va desfăşura pe 15 iunie laBuzăuurmează a concentra energiile majoritatea majorităţii persoanelor implicate în scena autohtonă a motociclismului sportiv.

circuit motocross timisoara

Totuşi, organizatorii Motocross Cup au căutat soluţii pentru ca sportivii ce aleargă în această competiţie să nu fie privaţi de una din cele şase etape şi astfel, în urma iniţierii unei colaborări cu clubul Speed Racing Timişoara, etapa III se va desfăşura pe 29 iunie, pe circuitul de la Şag, situat în imediata apopiere a oraşului de pe malul Begăi.

Motocross CUP ajunge astfel şi în vestul ţării, într-o zonă în care activează mulţi motocrosişti pasionaţi şi care a dat campioni precum lugojeanul Mihai Stoichescu, maestru al sportului.

(c) foto: Răzvan Irimescu

 

Sursa: motocrosscup.ro

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel