5 piloți Top Cross TCS KTM au terminat pe podium în etapa de la Korten, Bulgaria

5 piloți Top Cross TCS KTM au terminat pe podium în etapa de la Korten, Bulgaria

Sami Dumitru, Tudor Balaban, Tudor Ștefănescu, Zoltan Ordog, Victor Rusu, Aida Cojanu și Mihnea Banu au reprezentat echipa Top Cross TCS KTM în etapa a șaptea din Campionatul Balcanic de Motocross, desfășurată la Korten, în Bulgaria.

 

Piloții Top Cross TCS KTM au participat, weekendul trecut, la etapa a șasea din Campionatul Balcanic de Motocross, desfășurată în Bulgaria, pe circuitul de la Korten, cinci dintre ei reușind să urce pe podium după două manșe extrem de disputate.

 

La clasa 65cc, Sami Dumitru a avut două manșe excelente și și-a trecut în cont o nouă victorie din această competiție, iar Tudor Balaban s-a clasat pe poziția a treia. Tot pe poziția a treia, dar la clasa 85cc, a terminat etapa din Bulgaria și Tudor Ștefănescu.

 

Celelalte două clasări pe podium ale echipei au fost obținute la clasa MX2 juniori unde Zoltan Ordog s-a clasat pe prima poziției, iar Victor Rusu a încheiat etapa pe locul trei. La aceeași clasă, Aida Cojanu a fost pe 5, iar Mihnea Banu pe locul șase.

 

În acest weekend, în formulă completă, piloții Top Cross TCS KTM vor lua startul în etapa a cincea din Campionatul Național de Motocross, programată la Târgu Mureș, iar pe 24 și 25 septembrie vor concura în etapa a șaptea din Campionatul Balcanic, programată pe circuitul de la Krinides, în Grecia.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel