Adrian Raduta intra in sezonul de… revizii!

Adi Raduta la Ciolpani, antrenand viitorul motocross-ului romanesc

Dupa ultima etapa a Dementor KTM Motocross Cup, Adrian Raduta anunta ca ia o pauza de un an din lumea curselor, dorind sa se dedice activitatilor de antrenorat si de organizator in aceasta competitie care isi propune sa relanseze motocrosul autohton. Nu a fost o decizie usoara pentru riderul Top Cross TCS Powered by Dementor KTM, dar, practicantii motocrosului stiu mai bine, in balanta au stat si “taxele fizice” cerute de practicarea acestui sport, pentru a evita cuvintele mari.

Saptamana trecuta Adrian a trecut cu bine de o operatie de ligamente incrucisate, pentru ca 2013 sa fie un adevarat sezon de operatii pentru el, urmand indreptarea unei clavicule si “repararea” artrozei genunchiului stang, o poveste mai veche pentru rider. “In urma cu niste ani am avut meniscul stang scos scos la Barcelona, apoi in 2009 a aparut o necroza, practic acum fiind os pe os acolo. Antrenamentele pe bicicleta, solicitarile de la curse si au spus cuvantul, asadar a venit timpul sa rezolv aceasta problema”, spune Raduta. Operatia nu va fi una usoara, tesutul care acum lipeseste din genunchi va fi “crescut” in laborator, dar Adrian, asemeni tuturor motocrosistilor vorbeste de propriul fizic cu detasarea cu care oamenii obisnuiti vorbesc despre o masina, e pregatit pentru interventie si deja se antreneaza cu sedinte de kinetoterapie. Ia cate o portie dubla zilnic.

 

Sursa: Dirt Bike Zone

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel