Adrian Răduță și piloții Top Cross TCS KTM iau startul la etapa a șasea din Campionatul Bulgariei

Adrian Răduță și piloții Top Cross TCS KTM iau startul la etapa a șasea din Campionatul Bulgariei

Circuitul de la Sevlievo găzduiește în acest sfârșit de săptămână etapa a șasea din Campionatul Național de Motocross al Bulgariei, iar piloții echipei Top Cross TCS KTM sunt pregătiți să se lupte din nou, de la egal la egal, cu piloții din țara vecină.

 

Campionatul Național al Bulgariei a ajuns la etapa a șasea din acest sezon, iar 16 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM, printre care și Adrian Răduță, antrenorul echipei, se vor lupta pentru puncte pe circuitul care a găzduit și etape din MX GP. Cei 16 piloți ai echipei vor fi pe grila de start de la clasele 50cc, 65cc, 85cc, 125cc și MX2.

 

Competiția din țara vecină se apropie de final așa că lupta pentru titlurile naționale va fi una extrem de disputată la fiecare clasă. Ca de obicei, participarea la o etapă din afara României înseamnă o oportunitate excelentă pentru piloții Top Cross TCS KTM de a aduna experiență și de a concura împotriva celor mai buni piloți din regiune.

 

După ce în etapa precedentă din Bulgaria trei dintre piloții echipei au urcat pe podium, obiectivele pentru acest weekend sunt de a termina în puncte la toate cele cinci clase. La clasa 50cc va concura Patrick Florea, în timp ce la clasa 65cc vor lua startul Tudor Balaban, Alex France, Andrei Susanu, Daniel Marian și Nicholas Cociu. Luca Ștefănescu, Robert Trufașu și Ștefan Oțelescu sunt pregătiți să concureze la clasa 85cc, iar Mihnea Banu, Andrei Căprioară, Tudor Ștefănescu și Victor Rusu vor concura la clasa 125cc. La start vor mai fi Dennis Hăbeanu și Jordan Stoyanov care vor concura la clasa MX2, dar și Adrian Răduță, antrenorul echipei, care va concura la clasa MX1.

 

Etapa a șasea din Campionatul Național al Bulgariei se va desfășura pe 23 – 24 septembrie, la Sevlievo, în Bulgaria.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel