ATH Moto este noul partener tehnic al echipei Top Cross TCS Racing

ATH Moto este noul partener tehnic al echipei Top Cross TCS Racing

Gama de motociclete pentru motocross dezvoltate de KTM pentru 2022 este una dintre cele mai complete și mai avansate tehnologic din acest sport și tocmai de aceea Top Cross TCS Racing a semnat un parteneriat cu ATH Moto, care va fi noul partener tehnic al echipei în următoarele sezoane.

 

KTM a câștigat primul titlu mondial în motocross în 1974 și de atunci a obținut peste 250 de titluri mondiale în acest sport. În urma parteneriatului tehnic încheiat de Top Cross TCS Racing Team cu ATH Moto, piloții echipei vor avea acces la cele mai noi modele ale mărcii și vor putea beneficia de experiența celor mai buni ingineri și piloți care au lucrat la dezvoltarea motocicletelor de motocross. ATH Moto s-a creat prin fuziunea dintre ATVRom și Authentic Spirit și este divizia prin care cei doi parteneri fac importul motocicletelor KTM, Husqvarna și GasGas în România.

Top Cross TCS Racing Team a început deja pregătirile pentru sezonul 2022, piloții echipei urmând să participe atât în Campionatul Național de Motocross, cât și în competițiile internaționale din zonă. După ce anul acesta echipa a avut patru campioni naționali, trei piloți care au terminat pe podium în Campionatul Balcanic de Motocross și alți 9 piloți care au terminat în top 3 la general la clasele la care au participat,  obiectivele pentru 2022 sunt și mai ambițioase.

„Parteneriatul cu ATH Moto  înseamnă noi oportunități pentru echipa Top Cross TCS Racing Team și sunt încântat că începând din sezonul 2022 piloții noștri vor avea acces la cele mai performante modele KTM. Încă de la înființarea echipei ne-am propus să ajutăm piloții să se dezvolte și să facă cele mai bune decizii pentru cariera lor, iar parteneriatul cu ATH Moto ne ajută să avem acces la echipamente de top cu care piloții noștri să se lupte pentru un loc pe podium la fiecare cursă”, a spus Adrian Răduță, managerul echipei.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel