Bulgaria, here we come!

Vreti sa luati startul intr-o mansa de motocross la nivel international? In 2016 vom participa la trei etape din Campionatul National al Bulgariei. Pentru cei ce nu sunt la curent cu acest sport, Bulgaria are o pepieniera vasta de sportivi, cativa dintre aceastia concurand in Campionatul Mondial, iar unele dintre cele mai titrate trasee, precum Sevlievo BG, gazduiesc etape internationale. Si cu aceasta fraza am concluzionat tot ceea ce trebuia sa stiti despre ei.

sevlievo bulgaria

De ce am luat aceasta decizie? Pentru ca nu ne place sa facem compromisuri. Siguranta pilotilor echipei noastre este foarte importanta, iar in acest sport, o buna organizare a unei curse, un circuit tehnic, bine pregatit si udat poate face diferenta intre a termina cu brio o etapa sau o accidentare. Nivelul organizatoric din Bulgaria este de top, ei fiind responsabili si de Campionatul Balcanic, campionat ce atrage tari precum Turcia, Grecia, Ucraina, Moldova, Serbia, samd. Un alt motiv este cel al nivelului competitional, mai exact performanta riderilor, acestia fiind in numar mare la start la fiecare clasa. Experienta acumulata concurand cot la cot cu acesti piloti se traduce prin evolutia ta, ca si pilot.

adrian raduta

Vom participa la 3 curse aproape de “casa”, la mai putin de 250 km de Bucuresti. Acestea sunt:

  • 15 mai – Levski
  • 22 mai – Troyan
  • 5 iunie – Sevlievo

Cine doreste sa participe, ni se poate alatura. Punem la dispozitie toata logistica noastra de curse: camionul Top Cross TCS, mecanicii clubului ce au mii de ore de experienta, bucatarul echipei, samd. Tot ce trebuie sa faceti este sa ii scrieti Sorinei pe adresa ei de email si ea va reveni cu toate informatiile legate de costuri si disponibilitate. Logistica ne permite un numar maxim de piloti, de aceea inscrierea se va face in ordinea sosirii cererilor.

Vrem sa auzim de parerile voastre, pro sau contra, sugestii, samd. Ne puteti scrie pe pagina de Facebook aici.

bulgaria sevlievo MX

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel