Concurs cu premii pentru fotografi

concurs cu premii in fotografie

Duminica, 22 martie 2015, pe baza sportiva Top Cross TCS se va organiza RAMS FUN RIDE. Un eveniment deschis pentru public si piloti de motocross si enduro, care vor sa inceapa sezonul moto intr-un cadru festiv, intim, ca intre prieteni. Ne dam cu motoarele (avem si motociclete Yamaha 2015 pentru test), mai schimbam impresii, facem gratar, petrecem timpul liber intr-un cadru care ne relaxeaza.

Tot in cadrul acestui eveniment, dorim sa dam prilejul tinerilor fotografi sa ne uimeasca cu maiestria lor. De aceea, invitam pe aceasta cale pe oricine are un aparat foto si un ochi format, sa ne viziteze si sa ne uimeasca. Dam si premii, bineinteles:

– locul 1 – 5 sedinte de antrenamente off-road

– locul 2 – 3 sedinte de antrenamente off-road

– locul 3 – 1 sedinta de antrenament off-road

Antrenamentul se va face impreuna cu Adrian Raduta, pilot Top Cross TCS, pe baza sportiva de la Ciolpani, in zile de comun acord stabilite. Punem la dispozitie echipament complet de protectie, motor, benzina si antrenor. Jurizarea si desemnarea castigatorului se va face dupa ce toti cei interesati se vor inscrie printr-un simplu e-mail la bogdan [@] topcrosstcs.ro, in care ne mentioneaza numele, adresa de e-mail, telefonul si ne trimit arhiva prin transfer.

Fotografiile pot avea watermarkul fotografului (cu mentiunea sa fie unul de bun gust!). Acestea vor fi folosite pe viitor in comunicatele de presa sau alte materiale publice pe care echipa Top Cross TCS le produce. Odata trimise de catre participantii la acest eveniment, toate fotografiile vor deveni si proprietatea Top Cross TCS si vor putea fi folosite si modificate in consecinta.

 

Evenimentul se va desfasura duminica, 22 martie 2015, incepand cu ora 10, pe baza sportiva Top Cross TCS din sos. Bucuresti – Ploiesti, DN1, km. 33, la iesirea din localitatea Ciolpani (sens de mers Bucuresti catre Ploiesti). Drumul de acces la baza este marcat de catre un indicator.

 

Cei 3 castigatori vor fi anuntati atat public printr-un comunicat pe site, cat si contactati telefonic sau pe e-mail, dupa alegerea castigatorului. Desemnarea castigatorilor se va face in urma unei jurizari a membrilor clubului, pe criterii si optiuni personale de gust.

 

Date de contact: 0729.989.561 / bogdan [@] topcrosstcs.ro

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel