Deplasare Bulgaria

In weekend echipa Top Cross TCS Racing Team a fost in deplasare, la vecinii bulgari, pentru a lua startul intr-o noua etapa de motocross din cadrul Campionatului National al Bulgariei. Astfel, Adrian Raduta impreuna cu Arthur Tataru, Petru Iosif, Anca Holban, Marius Melinte si Laurentiu Tanase au mai incheiat cu succes o alta etapa, intr-un campionat competitiv, unde grila de start este plina.

motocross adi raduta

Adi a avut parte de o cursa linistita, fara incidente. Desi ambele manse le-a terminat pe locul secund, in spatele lui Michael Ivanov, un pilot ce participa activ in curse mondiale, Adrian conduce Campionatul National al Bulgariei, la clasa regina, MX1. Pe locul 3, s-a clasat un alt pilot bulgar talentat, Nikolai Yovchev.

motocross topcrosstcs

Petru Iosif a avut deasemenea o prima mansa fara incidente, insa in mansa a doua, in urma unei probleme la start, ramanand blocat in motocicleta unui adversar, a pierdut timp valoros. Dar a reusit sa recupereze de pe locul 25 pana pe locul 16. Colegul sau de echipa, Arthur Tataru, a avut o evolutie foarte buna in acest an, declarand ca aceasta a fost cea mai buna cursa a lui din acest sezon.

fata motocross

Anca Holban a avut cel mai detaliat feedback dintre toti sportivii dupa cursa, astfel ca ii vom reda in intregime declaratia: “Dupa ce am participat la 3 etape din campionatul national al Bulgariei in lunile mai-iunie, obiectivul meu pentru perioada verii a fost sa ma pregatesc din punct de vedere al tehnicii de pilotaj prin antrenamentele pe care le fac la MX School la Ciolpani, fizic prin antrenamentele la sala si alergare, si psihic prin exersarea concentrarii si a intelegerii si controlul emotiilor. Sunt foarte multumita de cum m-am descurcat in antrenamente si in prima mansa la Sevlievo, m-am simtit mai confortabil pe motocicleta si am simtit progresul datorat antrenamentelor facute in timpul verii. Din pacate in a doua mansa a trebuit sa abandonez din cauza unor probleme tehnice. Fiecare cursa in sine este o experienta unica, si sunt foarte bucuroasa si recunoscatoare ca ma pot baza pe asistenta tehnica a mecanicilor clubului Top Cross TCS.

motocross rider romania

Pentru cei doi piloti de la clasa amatori, Laurentiu Tanase si Marius Melinte, cursa a fost un bun prilej pentru a mai acumula experienta in sa, pentru a concura alaturi de alti piloti experimentati, de la care sa “fure meserie”, nivelul competitional in Bulgaria fiind unul foarte mare. Laurentiu a luat parte pana acum la toate cursele ce s-au desfasurat la sud de Dunare, iar potrivit declaratiilor lui, nu intentioneaza sa se opreasca aici, ci dimpotriva, sa revina si in anii urmatori, la curse internationale alaturi de pilotii profesionisti ai clubului Top Cross TCS.

motocross rider

O alta surpriza de care am avut parte in acest weekend a fost mansa organizata pentru motociclete vechi, la care cel mai in varsta senior avea 65 de ani. WOW!

motociclete vechi

Mai multe poze de la cursa gasiti pe pagina de Facebook aici.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel