Echipa Top Cross TCS KTM a avut 5 piloți pe podium în etapa de la Kresovo

Echipa Top Cross TCS KTM a avut 5 piloți pe podium în etapa de la Kresovo

Între 27  și 29 mai, piloții echipei Top Cross TCS KTM au luat startul la etapa a patra din Campionatul Balcanic de Motocross, organizată pe circuitul de la Kresovo în Bosnia și Herțegovina, iar cinci dintre ei au urcat pe podium.

 

Circuitul din Kresovo, în Bosnia și Herțegovina, a fost locul de desfășurare al celei de-a patra etape din Campionatul Balcanic de Motocross, iar piloții echipei Top Cross TCS KTM și-au continuat programul internațional și în acest weekend.

 

La finalul unui weekend intens, cu întreceri spectaculoase la fiecare clasă, echipa Top Cross TCS KTM s-a întors acasă cu 5 medalii, dintre care trei de aur, la clasele 65cc, 85cc și 125cc. În plus, rezultatele piloților echipei au contribuit la clasarea României pe locul 2 în ierarhia pe națiuni.

 

La clasa 65cc, Sami Dumitru a avut un weekend  perfect și a continuat cu seria de victorii obținute în acest sezon și în etapa de la Kresovo. Pilotul echipei se luptă anul acesta pentru titlurile din Campionatul European (zona de sud-est) și Campionatul Balcanic de Motocross la clasa 65 cmc și cu punctele acumulate aici a mai făcut un pas pentru a-și atinge obiectivele.

 

După clasarea pe podium din Turcia, Ioan Chiujdea și Tudor Ștefănescu au reușit să-și îmbunătățească performanța în etapa de la Kresovo. Ioan Chiujdea a avut două manșe perfecte și a reușit să obțină locul 2 la clasa 85cc, iar Tudor Ștefănescu s-a clasat pe pozitia a 3-a, fiecare urcând o poziției în clasamentul acestei etape, comparativ cu etapa din Turcia.

 

Și la clasa 125cc echipa a avut doi piloți pe podium, Victor Rusu reușind să-și adjudece victoria în competiția balcanică, iar Mihnea Banu terminând pe poziția a treia.

 

După două etape în competițiile regionale, piloții Top Cross TCS KTM Racing Team vor participa, în weekendul 4 – 5 iunie, la cea de-a treia etapă din Campionatul Național de Motocross care se va desfășura pe circuitul de la Zărnești.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel