Echipa Top Cross TCS KTM participă anul acesta și în Campionatul Ungariei de Motocros

Echipa Top Cross TCS KTM participă anul acesta și în Campionatul Ungariei de Motocros

Cu un program care acoperă etapele din Campionatele Naționale, Balcanice și Europene, 8 piloți Top Cross TCS KTM au început sezonul 2023 cu participarea în Campionatul Ungariei de Motocros pe circuitele de la Piliscsev și Ács.

Sezonul 2023 este unul plin pentru piloții echipei Top Cross TCS KTM. În calendarul din acest an au fost incluse participările în Campionatul Național, Campionatul Balcanic și Campionatul European, dar și prezența la etapele din Campionatul Ungariei de Motocros. “Competiția din țara vecină este una foarte puternică și cu siguranță va fi un test util pentru piloții noștri să concureze pe circuite noi și să se întreacă cu adversari de calibru”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

La etapa a doua din Campionatul Ungariei, programată pe circuitul de la Ács,  au luat startul 8 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM la clasele 50cmc, 65 cmc și 85 cmc, iar concurența nu a venit doar din partea piloților ungari, la cursă participând și sportivi din Serbia, Slovenia, Slovacia și Croația.

 

După două manșe extrem de disputate, Anca Adam și Patrick Florea au terminat pe locurile 7, respectiv 10 la clasa 50cmc. În puncte au încheiat cele două manșe de la clasa 65cmc și Alecsei Toader (locul 12), Andrei Susanu (locul 13) și  Cristian Cristescu (locul 14). La clasa 85 cmc cel mai bine clasat pilot al echipei a fost Sami Dumitru, pe locul 7. La aceeași clasă, chiar dacă nu au intrat în puncte, Ștefan Gherghiceanu și Robert Trufasu au avut evoluții bune și a fost un antrenament util pentru restul sezonului.

Următoarea participare a echipei în Campionatul Ungariei de Motocros este programată pe 30 aprilie în etapa de la Kishkunlachaza.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel