Echipa Top Cross TCS Racing Team are 4 campioni naționali și alți 9 piloți care au terminat în top 3 la general

Echipa Top Cross TCS Racing Team are 4 campioni naționali și alți 9 piloți care au terminat în top 3 la general

 

Echipa Top Cross TCS Racing Team a terminat sezonul 2021 din Campionatul Național de Motocross cu 4 titluri naționale la individual și alți 9 piloți care au terminat în top 3 la general la clasele la care au participat.

 

Sezonul 2021 din Campionatul Național de Motocross s-a încheiat pe circuitul de la Târgu Mureș, în weekendul 23 – 24 octombrie, după cinci etape extrem de disputate în care piloții echipei Top Cross TCS Racing Team au făcut spectacol la fiecare cursă.

 

Piloții înscriși la clasa 50cc Juniori Mari au avut un sezon bun în care obiectivul principal a fost să adune cât mai multă experiență și să aibă o bază bună de pregătire pentru sezoanele viitoare. Alecsei Toader a avut o evoluție constantă, cu clasări pe podium la fiecare etapă, iar în final a terminat pe locul secund la general cu un total de 195 de puncte.

 

Andrei Eduard Avram a adunat 165 de puncte și a încheiat sezonul pe locul 4, iar Andrei Robin Moise a adunat 25 de puncte, el participân doar la ultima etapă din acest sezon.

 

În etapa de la Târgu Mureș, ultima a sezonului, la clasa 50cc Juniori Mici au concurat, pentru Top Cross TCS Racing Team, Sasha Zaharescu, care a si castigat etapa la debutul sau in motocross, clasandu-se astfel pe locul 3 la general, iar Aleodor Adam Anca și Andrei Patrick Florea care au reușit să adune câte 40 de puncte.

 

La clasa 65cc, Sami Dumitru a avut un sezon excelent în care a câștigat 9 din cele 10 curse și și-a asigurat titlul de campion național cu un total de 225 de puncte. Andrei Tudor Balaban a adunat 128 de puncte și a terminat sezonul pe locul 4, iar Victor Paraschiv s-a clasat pe locul 7 cu 114 puncte.

 

La această clasă pentru echipa Top Cross TCS Racing Team au mai concurat și Theodora Gumeniuc care a adunat 109 puncte, Daniel Preoteasa cu 83 de puncte, Horia Paraschiv cu 74 de puncte, iar în ultima etapă au punctat pentru echipă și Luca Blănaru (17 puncte), Mihnea Andrei Chivu (15 puncte), Ștefan Gherghiceanu (10 puncte) și Robert Andrei Trufașu (8 puncte).

 

La clasa 85cc lupta pentru primele 3 poziții în clasamentul general s-a dat între piloții Top Cross TCS Racing Team. După o lupta exrtrem de disputată pe tot parcursul sezonului, Ioan Chiujdea și-a asigurat titlul de campion național cu un total de 208 puncte. Mihnea Banu, liderul clasamentului la 85, pierde titlul dupa o accidentare in ultima mansa si este nevoit sa abandoneze

 

Podiumul a fost completat de Vlad Urluescu care a adunat 158 de puncte, cu două mai multe decât Luca Ștefănescu. Tudor Ștefănescu s-a clasat pe locul 6 cu 127 de puncte, iar pe locul 7 a terminat sezonul Kaloyan Stoyanov cu 126 de puncte.

 

Tot pentru echipa Top Cross TCS Racing Team au mai punctat la această clasă și Matteo Gheorghiu (49 de puncte), Robert Gabriel Enescu (22 de puncte) și Denis Martinescu (14 puncte).

 

Și clasa MX2 Junior a fost dominată de piloții Top Cross TCS Racing Team care au ocupat primele cinci locuri la general. Lupta pentru titlu s-a dat între Eross Kopany și Zoltan Ordog, Eross Kopany asigurându-și în final titlul de campion național cu 226 de puncte. Zoltan Ordog a adunat 212, iar Dennis Hăbeanu, care a terminat pe 3, a avut 180 de puncte.

 

Mihai Dine și Victor Rusu au terminat anul pe locurile 4 și 5 cu 141, respectiv 136 de de puncte, iar David Dobra și Marius Popovici au intrat și ei în top 10 cu 107, respectiv 87 de puncte.

 

La clasa MX2, Iosif Petru a fost vicecampion național cu un total de 208 puncte, iar Arthur Tătaru s-a clasat pe locul 3 cu 204 puncte.

 

Și la Fete lupta pentru titlu s-a dat între piloții Top Cross TCS Racing Team, duelul fiind câștigat în final de Ștefania Băncilă cu un total de 242 de puncte. Cu 226 de puncte, Aida Cojanu s-a clasat pe locul secund, iar Maria Grigoraș a terminat pe locul patru cu 38 de puncte.

 

În sezonul în care a obținut patru titluri de campion național, echipa Top Cross TCS Racing Team a fost susținută de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics și RCA2000.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel