Echipament Acerbis 2016 – IN STOC

Cauti un echipament fresh pentru sezonul competitional 2016? Iti oferim incepand din aceasta luna noua linie Acerbis X-Gear 2016, pantaloni, manusi, precum si tricoul cu grafica originala a clubului Top Cross TCS, personalizat bineinteles cu numele si numarul tau preferat.

ACERBIS este furnizorul oficial de echipament al Top Cross TCS din 2008. Am ales acest brand datorita “pachetului” general: pret, calitate, design excelent, varietate de culori si de produse (incepand de la clasicul echipament moto, pana la linia vestimentara casual, echipamentele pt. mecanici, accesorii precum pit-board sau tarusii de semnalizare pe care ii puteti vedea la cursele pe care le organizam pe circuitul de motocross de la Ciolpani).

De comenzi se ocupa Sorina, careia ii puteti scrie pe adresa sorina[@]topcrosstcs.ro. Tricourile replica Top Cross TCS se pot comanda direct de pe siteul nostru (vezi sectiunea STORE)

Deci, cum va place linia ACERBIS X-GEAR 2016? Comentariile le puteti lasa aici.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel