Energizam riderii la Romaniacs

powerbar banner

PowerBar este alaturi de Top Cross TCS la editia 2014 a Red Bull Romaniacs. Pentru ca nu doar motocicletele trebuie sa fie in forma optima, ci si riderii.

O nutritie fara cusur, alaturi de antrenamente “facute cu cap”, precum si suplimente si sustinatoare de efort precum produsele PowerBar te pot mentine in top. Un rider de motocross sau enduro nu este doar un motociclist ce se urca in sa la cursa, merge in regim de croaziera 30 de minute, dupa care pleaca acasa. Un pilot este un atlet de performanta, care trebuie sa indure intr-o mansa de 30 de minute un regim alert de concentrare, efort fizic intens, precum si contact fizic brutal, fie intre el si alti piloti, fie cu pamantul. Totusi, un pilot de motocross sau enduro nu cedeaza usor, nu se plange arbitrului, nu cere interventia medicilor decat daca probabil are osul rupt.

powergel nutritionDe ce credem in produsele PowerBar? Dupa ce am incercat mai multe branduri si produse, am ajuns singuri la concluzia ca produsele firmei americane amintite sunt in primul rand de calitate, nu produc efecte adverse, dependenta sau probleme de sanatate! Regimul de aprobare al oricaror produse alimentare in SUA este unul drastic, trebuind sa treaca mai multe aprobari ale mai multor ministere. Deasemenea, PowerBar este prezent in peste 100 de tari, fiecare din acestea avand propriile reglementari in ceea ce priveste protectia consumatorului. Atleti din lumea intreaga sunt sustinuti de PowerBar, inotatori, sprinteri, maratonisti, ciclisti, ski-ori, atleti care trebuie sa treaca probele de anti-dopping fara probleme.

Noi folosim cateva din produsele PowerBar inca din 2008, de cand parteneriatul a luat fiinta. In timpul antrenamentelor pe care pilotii clubului Top Cross TCS le executa, fie cycling, fie alergare, fie antrenamente pe motocicleta sau chiar inaintea sau dupa cursele oficiale, folosesc batoane energizante, PowerGel, fiole de magneziu sau apa PowerBar, aceste suplimente ajutand la o mai buna focusare si un aport de energie atat de necesar in timpul efortului fizic.

Mai jos am postat o reclama, care chiar daca e din sfera ciclismului, se poate aplica cu succes si in cazul motocross / enduro.

produse energizante

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel