Etapă în condiții meteo dificile pentru Piloții Top Cross TCS KTM în Bulgaria

Etapă în condiții meteo dificile pentru Piloții Top Cross TCS KTM în Bulgaria

Piloții Top Cross TCS KTM au continuat seria de participări internaționale cu startul în etapa a treia din Campionatul Național de Motocross al Bulgariei. După un weekend marcat de condiții meteo dificile, 10 dintre piloții echipei au reușit să termine în puncte la clasele la care au concurat.

 

Piloții echipei Top Cross TCS KTM au avut parte de condiții meteo dificile în etapa a treia din Campionatul Național de Motocross al Bulgariei, dar au reușit să-și atingă obiectivele și a fost o experiență utilă pentru ei, într-un campionat foarte disputat la fiecare clasă.

În etapa de la Troyan, echipa Top Cross TCS KTM a luat startul cu 14 piloți, zece dintre aceștia reușind să termine în puncte. La clasa 50cmc, Patrick Florea a terminat pe pe prima poziție, dar pentru că nu se încadra la vârsta din regulamentul federatiei bulgare, clasarea sa nu a fost validată.

 

La clasa 65cmc,  Andrei Susanu, Alecsei Toader și Cristian Cristescu au terminat în top 10, pe locurile șapte, nouă și zece. Luca Ștefănescu a terminat pe podium la clasa 85cmc, iar Mihnea Chivu și Robert Trufașu s-au clasat pe locurile patru, respectiv șase, în timp ce Andrei Zanfir a sosit pe poziția a 12-a.

 

În puncte s-a clasat și Mihnea Banu, pe locul 6 la clasa MX2, o clasă la care au mai concurat Robert Enescu și Andrei Căprioară, iar la clasa MX1 Arthur Tătaru a încheiat pe locul 7.

În weekendul următor, pe 10 – 11 iunie, piloții ai echipei Top Cross TCS KTM vor lua startul în  etapa a cincea din Campionatul Național de Motocross al Ungariei

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel