Eveniment Jeep @ Ciolpani off-road track

jeep renegade
Jeep Renegade

Se putea ca tocmai Jeep, masina care este cunoscuta drept parintele masinilor off-road, sa nu faca teste cu ale sale modele la Ciolpani? Iata ca a venit si timpul marcii americane sa ne viziteze traseul, un traseu facut de la zero de acelasi Adrian Raduta, cel responsabil de constructia si reconditionarea altor trasee de motocross din tara, precum cel de la Ciolpani, Prundu, Bolintin Vale, Dragomiresti Deal, Zarnesti, Buzau, samd.

jeep wrangler unlimited
Jeep Wrangler

Traseul a fost gandit si proiectat astfel incat sa scoata in evidenta capabilitatea in teren accidentat a celor 3 modele cu care Autoitalia, importatorul oficial Jeep in Romania, a fost prezent la eveniment.

grand cherokee
Jeep Grand Cherokee

Astfel, clasicul Wrangler, impozantul Grand Cherokee, precum si mezinul familiei, Renegade, au trecut prin foc si sabie, dovedind invitatilor organizatorului ca numele Jeep cantareste greu in industria auto mondiala.

jeep renegade unlimited
Jeep Renegade

Desi stiam potentialul masinilor, in special cel al lui Wrangler, care a mai fost prezent neoficial pe traseul de la Ciolpani, am zis sa “facem si noi o tura”. Nimic nou, Wrangler si Grand Cherokee trecand cu brio prin toate obstacolele pe care am incercat sa le traversam: noroi, santuri inundate cu apa, pante inclinate, “valuri”, etc. Surpriza a fost oferita insa de Renegade, care in ciuda diferentei evidente de gabarit si garda la sol, cu cateva exceptii, a mers pe acelasi traseu ca fratii sai mai mari.

corturi de inchiriat
Cortul Top Cross TCS

Mai multe poze gasiti pe pagina noastra de Facebook.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel