Final internațional de sezon pentru piloții Top Cross TCS Racing Team

Final internațional de sezon pentru piloții Top Cross TCS Racing Team

Piloții Top Cross TCS Racing Team vor participa în următoarele două weekenduri la finala Campionatului European de juniori la clasele 65cc și 85cc și la YZ bLU cRU FIM Europe Cup, competiția anuală organizată de Yamaha Motor Europe.

 

După un sezon în care au concurat în etapele Campionatul Național, Campionatul Mondial, Campionatul Balcanic și Campionatul European, piloții echipei Top Cross TCS Racing Team sunt pregătiți pentru testele finale din 2021.

În acest weekend, Tudor Balaban (clasa 65cc), Dumitru Sami (65cc), Tudor Ștefănescu (85cc), Luca Ștefănescu (85cc) și Mihnea Banu (85cc) vor concura în finala Campionatului European de la Riola Sardo, în Sardinia.

 

Apoi, în weekendul 25 – 26 septembrie, Tudor Balaban (clasa 65cc), Dumitru Sami (65cc), Tudor Ștefănescu (85cc), Luca Ștefănescu (85cc), Mihnea Banu (85cc), Ordog Zoltan (125cc), Mario Popovici (125cc) și Victor Rusu (125cc) vor participa la YZ bLU cRU FIM Europe Cup, competiția organizată de Yamaha Europe Cup, pe circuitul de la Mantova.

 

Piloții Top Cross TCS Racing Team se antrenează intens pentru ultimele două provocări internaționale din 2021 împreună cu Adrian Răduță, antrenorul echipei, pe circuitele de la Ottobiano și Dorno.

 

În finala competiției europene dedicată juniorilor de la clasele 65cc și 85cc, programată pe  18 și 19 septembrie, vor participa cei mai buni piloți din fiecare serie regională, iar piloții Top Cross TCS Racing Team s-au remarcat în acest sezon la etapele la care au luat startul. “Va fi un test extrem de util pentru juniorii echipei noastre și sunt sigur că vor termina sezonul cu un rezultat bun. A fost un an în care au progresat mult și sunt mândru de tot ceea ce au realizat până acum”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

 

Pentru competiția YZ bLU cRU FIM Europe Cup, un program de selecție al tinerelor talente derulat de Yamaha Motor Europe, a fost o concurență intensă pe tot parcursul acestui sezon. Peste 300 de piloți, din 21 de campionate naționale, au concurat pentru un loc în cursele de la clasele 65cc, 85cc și 125cc.

 

“În 2019, Zoltan Ordog a reușit o performanță unică și a reușit să câștige la clasa 85cc, iar acum va concura la 125cc. Cred că este un program excelent care are ca scop susținerea piloților tineri și sunt încântat că anul acesta vor participa opt piloți ai echipei noastre la YZ bLU cRU FIM Europe Cup. Pentru ei este o șansă importantă să se facă remarcați la nivel internațional și sunt sigur că vor face asta”, a mai adăugat Adrian Răduță.

 

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics și RCA2000.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel