Julian Raduta @ CNVC Paltinis

Daca despre Adi Raduta v-am spus in postarea de ieri cu ce s-a ocupat in weekend, azi vorbim si despre fratele lui, Julian, care de anul acesta a “tradat” sportul cu doua roti pentru cel pe patru.

Si nu ne pare rau, pt. ca desi este debutant, urca pe podium la fiecare etapa. Nici in acest weekend, la Paltinis, nu ne-a dezamagit asteptarile. Ba mai mult, chiar daca a avut probleme tehnice, a reusit sa faca o figura frumoasa, terminand pe locul 2 la debutanti si locul 3 la H2. Problemele tehnice au constat in ruperea unui pivot, ceea ce a cauzat probleme planetarei, pierzand astfel timp pretios atat pe traseu, cat si in parcul tehnic. Basculele custom pe care le avea masina au trebuit inlocuite cu cele stock, modificand astfel unghiul si caderea, pierzand din nou timp si in urmatoarele manse.

Dar, asa cum spune o vorba din batrani, orice sut in dos e un pas in fata, iar echipa tehnica a TCS Motorsport, David, Bogdan si Mircea, a facut fata cu brio provocarilor. Felicitari mecanicilor si lui Julian pentru performantele obtinute. LIKE paginii de Facebook a Top Cross TCS si fiti la curent cu activitatea clubului nostru.

Facebook Top Cross TCS | Instagram Top Cross TCS | www.topcrosstcs.ro

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel