Juniorii Top Cross TCS Racing Team sunt pregătiți pentru startul la Campionatul Mondial

Juniorii Top Cross TCS Racing Team sunt pregătiți pentru startul la Campionatul Mondial

În perioada 31 iulie – 1 august, piloții echipei Top Cross TCS Racing Team vor lua startul la Campionatul Mondial de Juniori la motocross care se va desfășura pe circuitul de la Megalopolis, în Grecia. La startul ediției din acest an se vor afla piloți cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani din 23 de țări.  

128 de piloți din 23 de țări vor lua startul la Campionatul Mondial de Juniori la motocross, care se va desfășura în perioada 31 iulie – 1 august, pe circuitul de la Megalopolis, în Grecia. În lupta pentru titlul mondial la juniori intră piloți cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani care vor concura la clasele 65cc, 85cc și 125 cc.

 

În acest an, echipa Top Cross TCS Racing va participa la Campionatul Mondial de Juniori cu 6 piloți, câte doi la fiecare clasă. La clasa 65cc vor concura Theodora Gumeniuc și Sami Dumitru, la clasa 85cc vor fi pe grilă Tudor Ștefănescu și Mihnea Banu, iar la clasa 125cc vor participa Dennis Hăbeanu și Zoltan Ordog.

 

“Toți cei 6 juniori ai echipei au avut un parcurs bun în etapele europene și naționale la care au participat până acum și sunt sigur că vor avea o evoluție bună și la Campionatul Mondial. Vor concura alături de cei mai buni juniori din 23 de țări și sunt sigur că asta îi motivează să obțină un rezultat cât mai bun”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

 

Circuitul de la Megalopolis a fost inaugurat în 1994 și ultima etapă de Campionat Mondial organizată aici a fost în 2014. Sâmbătă, 31 iulie, sunt programate precalificările și calificările, iar duminică încălzirea și cele două manșe de concurs. La clasa 65cc sunt 41 de piloți pe lista de start, la clasa 85cc sunt 47, iar la clasa 125cc vor concura 40 de piloți.

 

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics și RCA2000.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel