Moto Spa by RAMS Motorsport

service motociclete enduro
Service RAMS Motorsport

Dupa ce Red Bull Romaniacs s-a incheiat, pilotii au plecat fie acasa la familii pentru o bine meritata perioada de refacere, fie in alte curse, motocicletele acestora au ramas pe mainile noastre. Prin “mainile noastre” ne referim la echipa de mecanici pe care clubul Top Cross TCS si service-ul RAMS Motorsport o “imparte”.

revizie motociclete enduro motocross
Revizie motociclete enduro @ RAMS Motorsport

Motocicletele, care in urma cu nici macar o luna erau noi, in cutii, neasamblate (asamblarea s-a facut pe loc, la Sibiu, cu o zi inainte de inceperea cursei), acum au nevoie de o cosmetizare de ordin estetic si de o verificare completa de ordin tehnic.

Spalarea s-a facut in 2 etape, prima oara indepartandu-se noroiul si mizeria groasa depusa. A doua spalare s-a facut cu motocicleta partial dezasamblata, pentru a curata chiar si cele mai “intime” locuri ale motocicletei.

S-a trecut ulterior in service, unde a mai urmat o noua runda de “stripping”. S-au indepartat rezervor, plastice, jug, bascula, etc. pentru gresarea completa.

spa motociclete bucuresti
Moto Spa by RAMS Motorsport

Suspensiile au trecut si ele printr-o revizie, schimb ulei, schimb simeringuri si ajustare.

In cele din urma, s-au inlocuit piesele mecanice si cele estetice, iar motocicletele, toate KTM, sunt din nou, Ready To>> Race.

professional moto service bucharest
RAMS Motorsport – Professional Moto Service
motorcycle suspension service romania
Service suspensii @ RAMS Motorsport
motocicleta KTM desfacuta
Forma finala

Mai multe poze gasiti pe Facebook Top Cross TCS, aici.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel