Motocross Cup 2015 / Etapa IV / Bolintin Vale

Sambata trecuta, ne-am deplasat cu mic, cu mare, in localitatea Bolintin Vale, din judetul Giurgiu, pentru etapa cu numarul IV a Motocross Cup 2015. Atmosfera perfecta, piloti la toate clasele, public de calitate, vreme ideala.

Aceasta cursa a marcat si intoarcerea lui Adi Raduta, pilot Top Cross TCS, dupa o lunga perioada de repaos. O alta premiera a fost cea a lui Valetin Cicu, cel mai mic pilot al echipei, care la doar 5 ani, a debutat sambata. La prima lui cursa din cariera, Valentin ne-a surprins cu cel mai bun timp la antrenamentele libere. Ulterior, emotiile si-au spus cuvantul, piciul avand ceva probleme pe parcurs. Dar, la cei 5 ani ai sai, fara niciun fel de experienta in materie de curse, Valentin ne-a demonstrat ca potential exista, doar trebuie gasit si slefuit. Asta incercam sa facem, pe circuitul de motocross de la Ciolpani, impreuna cu scoala de pilotaj moto off-road a lui Adi Raduta.

Poze de la eveniment puteti gasi pe pagina oficiala a Motocross Cup, aici

.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel