MX weekend in Bulgaria

Weekendul trecut am fost cu mic, cu mare, in Bulgaria. Nu la Nisipurile de Aur, ci la Levski, pentru a lua startul in cadrul unei curse de motocross organizata de vecinii nostri. Astfel ca, Adi Raduta #21, Laurentiu Tanase #19, Arthur Tataru #94, Petru Iosif #92, Andrei Poponut #44, precum si nou sosita, dar ambitioasa, Anca Holban #14, au mai adaugat la palmares inca o cursa, ceva mai animata, cu multi competitori experimentati.

Atat Adi Raduta, cat si Mario Popovici, au castigat aurul la clasa lor, cei doi fiind si favoritii claselor. Urmeaza inca 3 weekenduri de foc, cu deplasari la Troyan si Sevlievo, pentru etapele cu numarul 3 si 4 din Campionatul National, precum si in Bosnia pentru o etapa de Campionat Est European.

Urmariti pagina noastra de Facebook pentru stiri si noutati despre pilotii si prietenii Top Cross TCS. Asa cum mentionam si in trecut, la deplasarile pe care le facem noi, orice pilot este binevenit. Acesta poate lasa in sarcina noastra partea logistica, el doar trebuind sa vina la cursa, unde va gasi motocicleta pregatita, asistenta tehnica pe parcursul intregului weekend, precum si mese preparate de al nostru talentat Chef Lucian. (Facebook Top Cross TCS)

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel