Parteneriat Top Cross TCS – EGT Romania

Parteneriat Top Cross TCS – EGT Romania

Nu mai este foarte mult până la startul unui nou sezon, așa că vă prezentăm încă un partener care a decis să fie alături de piloții echipei TopCross TCS și în 2021

 

EGT România, este filiala locală a companiei bulgare Euro Games Technology (EGT), care are ca obiect de activitate dezvoltarea, producția și distribuția unei game ample de produse pentru industria jocurilor de noroc.

EGT România a devenit, într-un timp foarte scurt, compania cu cea mai rapidă dezvoltare locală în industria jocurilor de noroc. EGT România este o prezență importantă în industria românească de jocuri de noroc, prin produse al căror element de referință este CALITATEA.

Portofoliul de produse include jocuri video slot, aparate de joc, sisteme jackpot, rulete electronice, mese de Blackjack semi-electronice, stații de redare mobile și o gamă largă de accesorii pentru jocuri de noroc, precum și platforme de jocuri mobile – toate acestea în strictă conformitate cu cerințele tehnice și legislative românești.

EGT România ne va ajuta să scriem încă un capitol din povestea echipei TopCross TCS pe circuitele de motocross în 2021 și pentru asta suntem recunoscători.

 

Mulțumim, EGTRomania!

 

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel