Pe ploaie se numara …. fotografiile

Weekendul trecut am organizat la Ciolpani, pe baza sportiva Top Cross TCS, a doua editie a RAMS FUN RIDE. O intalnire amicala, intre pasionatii de motocross/enduro/pilotaj moto off-road. Vreme perfecta, cu temperaturi maxime de 16-17 grade, gratar, bere, prieteni, voie buna.

Am avut, asa cum era de asteptat, un numar mai mare de participanti ca la prima editie. Multi au venit sa incerce traseele de enduro si motocross, reparate inainte de Adrian Raduta, altii sa testeze gama 2015 a modelelor Yamaha, aduse la Ciolpani de dealerul bucurestean Dual Motors sau pur si simplu din placere, pentru a mai iesi din peisajul aglomerat urban pe care Bucurestiul ti-l ofera.

Cei de la Monster Energy Romania au raspuns pozitiv invitatie noastre si au venit sa ne energizeze intre manse. Dealerul Mitas in Romania a fost si el prezent, pentru a prezenta publicului noile aparitii in ceea ce priveste gumele pentru motocicletele off-road. Acerbis, Powerbar, Repsol, Oakley, Arai, Tork si EK Chains au fost prezenti si ei, la cortul Top Cross TCS, vizitatorii putand vedea / testa / schimba pareri despre aceste branduri, care ne sustin si sprijina de atatia ani.

Tot in cadrul RAMS FUN RIDE 2015 am lansat si o provocare printre fotografi. Si au fost prezenti, in numar mare! Premiile pe care le-am pus la bataie au fost sedinte de pilotaj moto off-road cu Adi Raduta. Trei premii mai exact, locul unu 5 sedinte, locul doi 3 sedinte, si locul trei 1 sedinta.

Dorim sa le multumim pe aceasta cale fotografilor prezenti. Si pentru ca implicarea din partea acestora a fost foarte mare, vom schimba un pic premiile. Locul trei, si anume o sedinta cu Adi Raduta, va fi oferit tuturor fotografilor prezenti, care ne-au trimis pozele prin transfer. Premiile pentru locul unu si doi nu vor suferi nicio modificare.

Am decis acest lucru si datorita varietatii cu care ne-au surprins, dar si datorita profesionalismului de care au dat dovada. Desi majoritatea au fost fotografi amatori, dar pasionati de acest fenomen, calitatea materialelor trimise este una foarte mare.

Alexandru Baricz ne-a surprins cu niste cadre spectaculoase. Acelasi lucru putem spune si despre Robert Dumitru de la gears.ro. Cristina Ciunga / sixteen photography a avut o altfel de abordare, fotografiile ei fiind mai mult catre clasic / artistic. Alexandra Daiana a fost singura care a stat mai mult in “tarcul” copiilor, avand foarte multe cadre cu pustii. Cristina Udrescu, o doamna a motociclismului viteza care nu mai are nevoie de nicio prezentare, are probabil la fel de mult talent in spatele obiectivului, cat are in saua motocicletei cu care concureaza. Multumim pentru prezenta si lui Parnae Marian, Crina Photography si Victor Carapcea, pentru cadre deosebit de spectaculoase cu riderii romani. Printre fotografi l-am avut prezent si pe Marius Vasilescu, un blogger responsabil cu REVOBLOG, care a scris un articol foarte interesant despre Adi Raduta si motocross, cititi-l! Si nu in ultimul rand, multumim si Nataliei Deac, pentru “photographiile” facute intregii echipe.

In randurile urmatoare, vom prezenta cate un cadru care ne-a placut al fiecarui fotograf prezent. Aveti si linkuri catre albumele complete, pe care le-am postat pe pagina de Facebook Top Cross TCS. Ii rugam sa ne contacteze pentru a programa de comun acord orarul sedintelor (bogdan [@] topcrosstcs.ro, 0729.989.561).

 

Locul 1: Alexandru Baricz

5 sedinte de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

scoala moto

Locul 2: Cristina Ciunga 

3 sedinte de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

scoala motocross copii

Locul 3: Cristina Udrescu

1 sedinta de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

motocross copii

Locul 3: Crina Photography

1 sedinta de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

circuit motocross ciolpani

Locul 3: Popescu Alexandra Daiana

1 sedinta de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

pilotaj motocross

Locul 3: Parnae Marian

1 sedinta de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

scoala enduro bucuresti

Locul 3: Victor Carapcea

1 sedinta de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

carapcea victor fotograf

Locul 3: Marius Vasilescu

1 sedinta de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

scoala enduro bucuresti

Locul 3: Natalia Deac

1 sedinta de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

scoala motocross

Locul 3: Robert Dumitru

1 sedinta de pilotaj moto off-road cu Adrian Raduta

scoala enduro

 

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel