Piloți Top Cross TCS KTM continuă seria de rezultate bune în Campionatul Balcanic de Motocross

Piloți Top Cross TCS KTM continuă seria de rezultate bune în Campionatul Balcanic de Motocross

Cu două etape înaintea finalului de sezon în Campionatul Balcanic de Motocross, șase piloți ai echipei Top Cross TCS KTM sunt în lupta pentru un loc pe podium în clasamentul general, iar tei dintre ei au terminat în top 3 și în etapa a șaptea din Campionatul Balcanic de Motocross, desfășurată la Krinides, în Grecia.

 

Circuitul de la Krinides, în Grecia, a găzduit în acest weekend etapa a șaptea din Campionatul Balcanic de Motocross, iar piloții Top Cross TCS KTM au reușit să obțină din nou rezultate foarte bune. Astfel, cu două etape înaintea finalului de sezon în competiția regională, șase piloți ai echipei se află în lupta pentru un loc pe podium în clasamentul general.

 

La clasa 65cc, Sami Dumitru și-a continuat șirul de victorii și s-a impus în ambele manșe din Grecia, iar Tudor Balaban s-a clasat pe poziția a cincea. Cu excepția a două manșe, Sami Dumitru a câștigat tot în acest sezon din Campionatul Balcanic și este lider la general cu un total de 319 puncte și poate deveni campion încă din Tucia, acolo unde este programată penultima etapă din acest sezon. Tudor Balaban are 195 de puncte și ocupă poziția a cincea în ierarhia generală a acestei clase.

 

La clasa 85cc, Tudor Ștefănescu a terminat pe locul cinci, dar își păstrează șansele la titlu în duelul cu pilotul buulgar Dani Tsankov. Cu 238 de puncte, pilotul Top Cross TCS KTM este pe locul secund și are cu doar 17 puncte mai puțin decât liderul clasei.

 

Celelalte două clasări pe podium ale echipei au fost obținute la clasa MX125 unde Zoltan Ordog s-a clasat pe prima poziție, iar Victor Rusu a încheiat etapa pe locul trei. În clasamentul general, Zoltan Ordog este lider cu 244 de puncte, iar Victor Rusu este pe doi cu 230 de puncte.

 

În Campionatul Balcanic de Motocross mai sunt programate doar două etape. Prima dintre ele va fi pe 8 – 9 octombrie în Turcia, pe circuitul de la Afyonka, iar ultima se va desfășura o săptămână mai târziu în România, pe TCS Racing Park,  circuitul de casă al echipei.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel