Piloți Top Cross TCS KTM s-au întors cu rezultate bune din Turcia

Piloți Top Cross TCS KTM s-au întors cu rezultate bune din Turcia

Lupta pentru puncte în Campionatul Balcanic de Motocross a continuat weekendul trecut, 8 – 9 octombrie, pe circuitul de la Balıkesir, în Turcia. Și după această etapă, piloții echipei Top Cross TCS KTM s-au întors acasă cu rezultate foarte bune.

 

Penultima etapă din Campionatul Balcanic de Motocross s-a desfășurat pe 8 – 9 octombrie în Turcia, pe circuitul de la Balıkesir, iar piloții Top Cross TCS KTM au reușit să obțină din nou rezultate foarte bune.

 

La clasa 65cc, Sami Dumitru și-a păstrat încă prima poziție în clasamentul general, cu un total de 319 puncte, chiar dacă a lipsit de la această etapă, în urma accidentări în cursa de campionat național de la Sfântu Gheorghe. În competiția balcanică, pilotul Top Cross TCS KTM a câștigat toate etapele desfășurate până acum, cu excepția celei de la Troyan în Bulgaria. La această clasă, Tudor Balaban a terminat etapa din Turcia pe locul patru și își consolidează poziția în top 5 la general.

 

Tudor Ștefănescu s-a impus fără probleme la clasa 85cc și a mai redus puțin din diferența față de pilotul bulgar Dani Tsankov, urmând ca etapa decisivă în lupta pentru titlu să se desfășoare pe circuitul TCS Racing Park.

Victor Rusu a obținut aurul la clasele MX2 și MX125, iar Mihnea Banu s-a clasat pe locurile 3, respectiv 2, la aceleași categorii. Zoltan Ordog, liderul clasamentului general, nu a punctat în niciuna dintre cele două manșe din cauza unor probleme tehnice.

 

Ultima etapă din Campionatul Național de Motocross, dar și din Campionatul Balcanic de Motocross, este este programată pe TCS Racing Park,  circuitul de casă al echipei, în weekendul 15 – 16 octombrie.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel