Piloți Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru ultima etapă a sezonului 2022

Piloți Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru ultima etapă a sezonului 2022

Piloții echipei Top Cross TCS KTM va concura în acest sfârșit de săptămână în etapa a șaptea din Campionatul Național de Motocross și etapa a noua din Campionatul Balcanic, ambele fiind programate pe TCS Racing Park.

 

Ultima etapă din competiția națională de motocross, dar și din cea balcanică, este programată în acest weekend, 15 – 16 octombrie, pe circuitul TCS Racing Park. Echipa Top Cross TCS KTM va alinia la start 31 de piloți, o mare parte dintre ei pe motociclete KTM, în urma parteneriatului tehnic încheiat în acest sezon de Top Cross TCS Racing Team cu ATH Moto și Authentic Spirit. Tot în cadrul acestei etape, piloții echipei vor lupta și pentru Trofeul Națiunilor.

“Și în 2022, echipa Top Cross TCS KTM a participat, în afara competiției naționale, și în competiția balcanică, iar finalul de sezon în ambele campionate se desfășoară acasă, pe TCS Racing Park. Sunt mândru de evoluția piloților din echipă din acest sezon și sunt sigur că vor încheia acest an cu rezultate bune. Avem piloți implicați în lupta pentru locurile pe podium la general la aproape toate clasele, așa că va fi cu siguranță un weekend intens pentru toată lumea”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel