Piloții echipei Top Cross TCS KTM încep și sezonul din Campionatul Balcanic de Motocross

Piloții echipei Top Cross TCS KTM încep și sezonul din Campionatul Balcanic de Motocross

În acest weekend, 30 aprilie – 1 mai, începe o nouă ediție a Campionatului Balcanic de Motocross, iar în etapa de la Prilep, în Macedonia, vor lua startul și 10 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM Racing Team.

 

După startul în Campionatul Național de Motocross și Campionatul European de Motocross (zona de sud-est), piloții echipei Top Cross TCS KTM Racing Team vor lua startul în acest weekend și în prima etapă din Campionatul Balcanic.

“Este foarte util pentru piloții noștri să participe la competițiile importante din regiune pentru că aici au ocazia să concureze împotriva celor mai buni piloți locali și să descopere circuite noi. Va fi un sezon plin pentru echipa noastră și sunt sigur că piloții vor face progrese de la o etapă la alta”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

 

Prima etapă a Campionatului Balcanic de Motocross se va desfășura la Prilep, în Macedonia, iar echipa Top Cross TCS KTM Racing Team va avea 10 piloți la start. Sami Dumitru și Tudor Balaban vor concura la clasa 65cc, Tudor Ștefănescu va lua startul la clasa 85cc, Zoltan Ordog, Mihai Dine, Victor Rusu și Mihean Banu participă la clasa MX 125, iar Eross Koppany, Denis Hăbeanu și Ștefania Băncilă vor lua startul la clasa MX2. 9 din cei 10 piloți vor concura în acest sezon cu motociclte KTM, în urma parteneriatului tehnic încheiat de Top Cross TCS Racing Team cu ATH Moto.

 

Cursele se vor desfășura pe circuitul Lagovo, de lângă Prilep, iar Adrian Răduță, antrenorul echipei a concurat aici în trecut. Pista cu o lungime de 1.650 de metri este prima construită în Macedonia și a fost inaugurată la sfârșitul anului 2012. Etapa din acest weekend este și prima din Campionatul Național de Motocross al Macedoniei, iar la start vor fi sportivi din cel puțin 6 țări. Sâmbătă, 30 aprilie, sunt programate antrenamentele libere și primele curse pentru piloții de la clasele 65cc și 85cc, iar duminică, 1 mai, sunt programate cursele de la toate celelalte clase.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel