Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team continuă participările în Campionatul Balcanic

Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team continuă participările în Campionatul Balcanic

Echipa Top Cross TCS Racing a participat, în acest weekend, cu 15 piloți, la o nouă etapă din Campionatul Balcanic. Zoltan Ordog a obținut din nou cel mai bun rezultat al echipei și a încheiat etapa de la Samokov, în Bulgaria, pe locul doi la clasa MX85.

Piloții echipei Top Cross TCS Racing își continuă participarea în competiția balcanică de motcross și în weekend au luat startul pe circuitul de la Samokov, în Bulgaria, în etapa a treia din sezonul 2020. Cei 15 piloți ai echipei au concurat la clasele MX65, MX85 și MX2, Zoltan Ordog obținând din nou cel mai bun rezultat al echipei.

La clasa MX65, Luca Ștefănescu a avut din nou o evoluție bună și, la fel ca în etapa a doua desfășurată la Sevlievo, tot în Bulgaria, s-a clasat pe locul 4. Într-o formă bună au fost și Maya Cojanu care a încheiat etapa pe locul 5, și Tudor Ștefănescu care s-a clasat pe locul 7.

Zoltan Ordog, 13 ani, a avut o evoluție excelentă la clasa MX85 și s-a luptat pentru victorie în ambele manșe. Dacă în etapa precedentă pilotul Top Cross TCS Racing s-a clasa pe 3, aici la Sevlievo Zoltan Ordog, primul pilot de motocross din România susținut de Yamaha Europe, a reușit să urce pe locul secund, o performanță excelentă în sezonul 2020.

La aceeași clasă, Ioan Chiujdea a terminat pe locul 7, Victor Rusu pe 9, Vlad Urluescu și Mihnea Banu pe 11 și 12 la egalitate de puncte, iar Kaloyan Stoyanov s-a clasat pe locul 16.

Și la clasa MX2, echipa Top Cross TCS Racing a avut doi piloți care au adunat același număr de puncte, Arthur Tătaru și Petru Iosif încheind etapa din Bulgaria pe locurile 11 și 12. La aceeași clasă, Eross Koppany a încheiat competiția pe locul 16, Dennis Hăbean pe locul 17, Ștefania Băncilă pe locul 20, Dennis Hăbean pe 19, iar Aida Cojanu pe 23.

“A fost încă un weekend spectaculos penru echipă și fiecare pilot s-a remarcat în duelurile directe cu piloții din Bulgaria și țările vecine. Campionatul Balcanic este o competiție foarte disputată și mă bucur că toți piloți noștri au avut evoluții bune și că fac progrese de la o etapă la alta”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii: EGT Romania, Cuibul de lemn, Fundatia SOS (Sport Ocrotire Sanatate), Yamaha Romania, Dual Motors, GSC Global Systems Communication si TwinAir Filters.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel