Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team își continuă parcursul bun în competițiile europene

Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team își continuă parcursul bun în competițiile europene

Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team au  adunat puncte importante în cea de-a patra etapă din Campionatul Balcanic de Motocross, programată pe circuitul de la Globare, în Serbia. Tot aici s-a desfășurat și etapa a treia din Campionatul European pentru clasele 65cc și 85cc, unde echipa are 5 piloți implicați în lupta pentru un loc pe podium.

În weekendul 26 – 27 iunie piloții echipei Top Cross TCS Racing Team s-au luptat pentru puncte pe circuitul de la Globare, în Serbia, locul unde a fost programat o nouă etapă din Campionatul Balcanic de Motocross, dar și din Campionatul European pentru clasele 65cc și 85cc.

 

Dumitru Sami a avut încă un weekend bun, la clasa 65 cc, și a terminat cele două manșe pe podium. Cu cele 42 de puncte adunate aici, Dumitru Sami a ajuns la 178 de puncte și ocupa poziția a doua în clasamentul general din Campionatul Balcanic.  Pilotul Top Cross TCS Racing Team se află pe aceași poziție și în Campionatul European, lupta pentru cele două titluri fiind în continuare deschisă.

Cu două manșe foarte bune, la aceeași clasă, Theodora Gumeniuc și-a consolidat poziția a patra la general, cu 134 de puncte, iar Tudor Balaban se află pe locul cinci, cu un total de 111 de puncte.

 

La clasa 85cc, Mihnea Banu s-a clasat pe 3, atât în Campionatul Balcanic, cât și în cel European, pilotul Top Cross TCS Racing Team rămânând și el în lupta pentru titluri la cele două clase. După o serie de evoluții constante, Luca Ștefănescu și Tudor Ștefănescu au terminat și etapa din Serbia în top 10 și sunt pe locurile 4, respectiv 8 la genral în competiția balcanică și pe cinci și șase în competițai europeană.

 

Eross Koppany, Ordog Zoltan, Dennis Hăbeanu, Victor Rusu, Mihai Dine, Ștefania Băncilă, Aida Cojanu și Arthur Tătaru  au fost piloții echipei care s-au luptat pentru puncte la clasele MX2 Junior și MX2.

 

Eross Koppany a fost cel mai bine clasat pilot al echipei la cele două clase și după etapa din Serbia se află pe locul secund la clasa MX2 Junior și pe locul 3, la general, la clasa MX2.

În clasametul general al clasei MX2 Juniori Denis Hăbeanu este pe locul 5, Zoltan Ordog pe 6, Victor Rusu pe 8, Mihai Dine pe 10 și Aida Cojanu pe 21, dar etapa din Serbia a fost prima la care a participat anul acesta în Campionatul Balcanic.

 

În clasamentul general al clasei MX2, Denis Hăbeanu ocupă poziția a șapte, Zoltan Ordog este pe opt, Ștefania Băncilă pe 11, Victor Rusu pe 14, iar Arthur Tătaru pe poziția a 15-a.

După două participări consecutive în Campionatul Balcanic și Campionatul European de Motocross, 26 de piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team vor lua startul în acest sfărșit de săptămână la etapa a treia din Campionatul Național, programată pe circuitul de la Moreni.

 

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics și RCA2000.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel