Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team vor concura în weekend pe circuitul din Afyonkarahisar, în Turcia

Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team vor concura în weekend pe circuitul din Afyonkarahisar, în Turcia

Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team vor lua startul, pe 12 – 13 iunie, la cea de-a treia etapă din Campionatul Balcanic de Motocross și din Campionatul European pentru clasele 65cc și 85cc. Competiția este organizată pe circuitul din Afyonkarahisar, circuit care va găzdui anul acesta și o etapă din Campionatul Mondial.

 

Piloții echipei Top Cross TCS Racing Team vor avea încă un weekend plin de acțiune. În perioada 12 – 13 iunie aceștia vor concura pe circuitul din Afyonkarahisar, în Turcia, la cea de-a treia etapă din Campionatul Balcanic de Motocross și din Campionatul European pentru clasele 65cc și 85cc. Etapa face parte și din Campionatul Național al Turciei așa că la start vor fi cei mai buni piloți locali, dar și piloți din România, Bulgaria, Serbia, Macedonia de Nord, Moldova, Grecia, Albania, Ungaria sau Croația.

 

Circuitul de la Afyonkarahisar va găzdui în acest an și o etapă din Campionatul Mondial de Motocross, iar interesul piloților de a lua startul aici este unul foarte mare. “Mă bucur că în ciuda situației actuale și a restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus etapa din Turcia nu a fost anulată. Va fi un test extrem de util pentru piloții echipei, mai ales că la start vor fi cei mai buni piloți din țările vecine. Am obținut rezultate bune la primele două etape din competiția balcanică și sunt sigur că vom contina în același fel și în Turcia”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei.

 

Echipa Top Cross TCS Racing Team va fi reprezentantă la clasa 65cc de Dumitru Sami, Theodora Gumeniuc și Tudor Balaban. Cu 94 de puncte după primele două etape, Dumitru Sami este lider în clasamentul general, Theodora Gumeniuc este pe locul 3 cu 71 de puncte, iar Tudor Balaban ocupă poziția a cincea cu 51 de puncte.

 

La clasa 85 cc, Mihnea Banu se află pe locul 3 în ierarhia generală cu un total de 80 de puncte, după ce atât în etapa din România, de pe circuitul TCS Racing Park, cât și în etapa din Bosnia și Herțegovina a terminat pe podium la această clasă. Tot la clasa 85cc va concura și Luca Ștefănescu, pilot care a adunat până acum 54 de puncte și se află pe locul 5 la general.

 

Eross Koppany, Ordog Zoltan, Dennis Hăbeanu, Victor Rusu, Marius Popovici și Mihai Dine sunt pregătiți să se lupte din nou pentru puncte la clasele MX2 Junior și MX2. La clasa MX2 Junior, Eross Koppany ocupă poziția a trei cu 80 de puncte, cu șapte mai puține decât piloții din Bulgaria aflați pe primele două locuri, iar clasa MX2 este pe 2 în ierarhia generală cu un total de 74 de puncte.  Ordog Zoltan este pe 4 la clasa MX2 Junior și pe 5 la clasa MX2, Dennis Hăbeanu pe 5 la clasa MX2 Junior și pe 7 la clasa MX2, Victor Rusu pe 6 la clasa MX2 Junior și pe 8 la clasa MX2, iar Mihai Dine este pe locul 7 la clasa MX2 Junior și pe locul 17 la clasa MX2.

 

Etapa de la Afyonkarahisar, în Turcia, se va desfășura sâmbătă, 12 iunie, când sunt programate antrenamentele și calificările, și duminică, 13 iunie, când sunt programate cele două manșe de concurs la fiecare clasă.

 

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii EGT Romania, Fundatia SOS, Cuibul de Lemn, Motodynamics – Yamaha Romania, Dual Motors – Importator ARAI, GSC – Global Systems Communications, Grup TCS, LetsRide Graphics și RCA2000.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel