Pilotii Top Cross TCS aduna primele puncte in Campionatul Est European de Motocross

Bursa, Turcia, este o cunoscuta destinatie de vacanta, insa in weekend-ul 25-26 aprilie, pilotii Top Cross TCS nu s-au aflat in metropola din nord vestul Anatoliei pentru turism ci pentru etapa cu numarul doi din Campionatul Est European de Motocross. Riderii de la MX2 Junior, Ionut Corbea si Andrei Poponut au avut de infruntat acelasi tip de circuit ca si in prima etapa, cea din Grecia, unde s-au confruntat cu probleme, dar de aceasta data si-au facut temele, acumuland primele puncte in campionat. Sportivilor Top Cross TCS li s-a alaturat si experimentatul Ciprian Popescu (Dual Racing Team), care, in conditiile unei bogate concurente, reprezentata de piloti veniti din Serbia, Bulgaria si Turcia a reusit o clasare pe locul trei in prima mansa la MX Veterani.

romania turcia

“Sambata am obtinut un timp bun in calificari. In prima mansa am plecat de pe pozitia a patra la start si am terminat pe locul sase, iar in mansa doi, am reusit sa raman pe locul patru pana la linia de finis”, spune Ionut Corbea.

 

“Sunt multumit ca spre deosebire de etapa din Grecia am reusit sa inchei cursa fara incidente, insa nu pot sa fiu multumit de rezultat, locul sapte in prima mansa si locul sase in mansa doi”, declara Andrei Poponut, cel mai nou venit in echipa Top Cross TCS.

turcia romania

Liderul echipei Top Cross TCS, Adrian Raduta, se arata insa increzator in fortele elevilor sai: “Este un progress fata de Grecia, practic Ionut si Andrei au mers pe acelasi tip de circuit – hardpack, tare si alunecos, cu mult praf. Desigur, nu acestea sunt rezultatele pe care ni le dorim, dar apreciez progresul si sunt multumit de cum a mers Ionut in calificari, doar praful ridicat de pilotii care se aflau pe circuit atunci cand a intrat el, l-a oprit sa obtina un timp mai bun. La Andrei este mult de lucru, dar sunt convins ca va progresa mult pe parcursul acestui sezon”, spune Adrian Raduta.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel