Piloții Top Cross TCS au făcut spectacol la prima etapă din Campionatul Național de Motocross

Piloții Top Cross TCS au făcut spectacol la prima etapă din Campionatul Național de Motocross

Piloții echipei Top Cross TCS au făcut spectacul și au monopolizat podiumurile la clasele 50,65 și 85 cmc la prima etapă a sezonului din Campionatul Național de Motocross, desfășurată pe circuitul de la Valea lui Mihai.   

17 piloți ai echipei Top Cross TCS au participat în acest weekend la prima etapă din Campionatul Național de Motocross, desfășurată pe circuitul de la Valea lui Mihai. Coordonați de multiplul campion național Adrian Răduță, tinerii piloți au reușit să obțină rezultate excelente la toate clasele la care au concurat: 50 cmc, 65 cmc, 85 cmc, amatori MX2 și amatori MX1.

 

“Prima etapă din Campionatul Național a fost încă un test de verificare pentru sportivii Top Cross TCS după antrenamentele făcute în această primăvară. Pentru sportivi este foarte important să participe în competiții pentru că în acest fel reușesc să acumuleze informații care îi ajută să progreseze în cariera sportivă”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cross TCS.

După o zi plină pe circuitul de la Valea lui Mihai, Alexandru Sami Dumitru a câștigat ambele manșe și a reușit să se impună la clasa 50 cmc (juniori 2), iar Theodora Gumeniuc a terminat pe poziția a patra. Tot la clasa 50 cmc, juniori 3, Sven Suiaga a terminat pe locul 4, iar Andrei Avram a fost nevoit să abandoneze.

Piloții Top Cross TCS au făcut spectacol și la clasa 65 cmc reușind să se claseze toți în primii 8. Ioan Chiujdea a fost cel mai rapid în ambele manșe, Luca Ștefănescu a terminat pe locul secund, Kaloyan Stoyanov s-a clasat pe 4, iar Luca Suiagă a încheiat pe poziția a opta.

La clasa 85 cmc, piloții Top Cross TCS au monopolizat primele 6 locuri, în ordinea Marius Achim Popovici, Zoltan Ordog, Mihai Roman Dine, Vlad Daniel Urulescu, Victor Rusu și Patrick Budui, Andrei Mihnea Banu fiind nevoit să abandoneze.

motocross copii

Top Cross TCS a urcat și pe podiumurile claselor MX1 și MX2, la amatori, Kinda Geza fiind cel mai rapid la amatori MX2, iar Mihail Laurențiu Tănase s-a clasat pe poziția a treia la amatori MX1.

“A fost o etapă intensă în care am trăit la maximum fiecare tur alături de sportivii din echipă. Sunt măndru de performanțele tuturor și mă bucur că toți au obținut rezultate excelente. Vom continua cu antrenamentele și sunt sigur că fiecare dintre ei va progresa mult pe parcursul acestui sezon competițional”, a mai spus Adrian Răduță. 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel