Piloții Top Cross TCS KTM au continuat lupta pentru titlurile naționale pe circuitul de la Ungheni

Piloții Top Cross TCS KTM au continuat lupta pentru titlurile naționale pe circuitul de la Ungheni

În acest weekend, piloții echipei Top Cross TCS KTM au luat startul, pe circuitul de la Ungheni în județul Mureș, la etapa a cincea din cadrul Campionatului Național de Motocross. Echipa a aliniat în total 28 de piloți la start, la diferite categorii, opt dintre ei reușind să termine etapa pe podium.

 

După o pauză de două luni în întrecerea internă, piloții echipei Top Cross TCS KTM au concurat pe circuitul de la Ungheni, în județul Mureș, în etapa a cincea din Campionatul Național de Motocross. Din cauza ploilor abundente în zonă, s-a format foarte mult noroi pe circuit, iar în final s-a organizat câte o singură manșă la fiecare clasă.

 

Primii piloți ai echipei care au urcat pe podium au fost Andrei Susanu și Patrick Florea la clasa 50cc juniori mari. Andrei a reușit să câștige manșa, iar Patrick s-a clasat pe locul trei, cei doi păstrându-și șansele la un loc pe podium și în clasamentul general.

Sami Dumitru a rămas neînvins în acest sezon după ce a câștigat cursa de la clasa 65cc, și și-a mărit și mai mult avansul în ierarhia generală la această clasă.

 

Ioan Chiujdea, liderul clasamentului la clasa 85cc, și-a continuat sezonul intern cu încă o victorie și își consolidează poziția la general.

 

Și la clasa MX125, echipa Top Cross TCS KTM a avut doi piloți pe podium după ce Zoltan Ordog a câștigat manșa, iar Victor Rusu s-a clasat pe poziția a treia. La clasa MX2, Eross Koppany s-a clasat pe locul secund și rămâne și el în lupta pentru titlul național.

Piloții Top Cross TCS KTM vor lua startul pe 24 și 25 septembrie în etapa a șaptea din Campionatul Balcanic, programată pe circuitul de la Krinides, în Grecia, iar în weekendul 1 – 2 octombrie este programată, la Sf. Gheorghe, etapa a șasea din Campionatul Național.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

Foto: PIXEL Media

Text: Berti Panaiot

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel