Piloții Top Cross TCS KTM concurează în acest weekend pe circuitul de la Edirne, în Turcia

Piloții Top Cross TCS KTM concurează în acest weekend pe circuitul de la Edirne, în Turcia

După rezultatele bune din cursa de casă, piloții echipei Top Cross TCS KTM se vor întrece în acest weekend cu cei mai buni piloți din regiune pe circuitul de motocross de la Edirne, în Turcia.

 

Piloții echipei Top Cross TCS KTM vor concura, în acest weekend, la o nouă etapă din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, la clasele 65cc și 85cc și în Campionatul Balcanic de Motocross. Etapa a treia din cele două campionate regionale se desfășoară pe circuitul de la Edirne, în Turcia, iar cursele de aici contează și pentru Campionatul Național din această țară.

 

După semnarea parteneriatului tehnic cu ATH Moto și Authentic Spirit, majoritatea piloților echipei concurează în acest sezon cu cele mai noi motociclete din gama KTM, iar după primele trei etape din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, Sami Dumitru este lider în clasamentul clasei 65cc.

 

În total, echipa Top Cross TCS KTM va avea 12 piloți la startul curselor programate pe circuitul de la Edirne, această etapă fiind una la care participă cei mai buni piloți din țările vecine, dar și cei mai buni piloți din Turcia, țara care găzduiește aceste etape.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2022 de partenerii ATH Moto, Authentic Spirit, EGT România, Cuibul de lemn, Fundația SOS, GSC – Global System Communication și Midocar.

 

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel