Piloții Top Cross TCS KTM continuă cu rezultate bune în Campionatul Național de Motocross al Bulgariei

Piloții Top Cross TCS KTM continuă cu rezultate bune în Campionatul Național de Motocross al Bulgariei

Piloții Top Cross TCS KTM s-au întors din nou cu rezultate bune din Bulgaria, acolo unde în acest weekend au concurat în etapa a șasea din Campionatul Național de Motocross al Bulgariei.

 

Piloții echipei Top Cross TCS KTM au avut un weekend intens pe circuitul de la Sevlievo unde s-a desfășurat etapa a șasea din Campionatul Național de Motocross al Bulgarie. Echipa a făcut deplasarea cu 15 piloți, printre care s-a numărat și Adrian Răduță, antrenorul echipei, care a concurat la clasa MX1.

 

Și în această etapă piloții echipei au reușit să se claseze în puncte în duelul cu piloții din țara vecină, patru dintre ei urcând și pe podium la clasa la care au concurat. La clasa 50cc, Patrick Florea a încheiat cursa pe locul secund, dar nu a punctat la această clasă din cauza vârstei sale, regulamentul din Bulgaria fiind diferit față de cel din România.

 

Cel mai bun rezultat al echipei a fost obținut de Daniel Marian care s-a impus la clasa 65cc, Tudor Balaban (locul 9), Andrei Susanu (locul 10) și Alexandre France (locul 13) intrând și ei în top 15.

 

Al treilea podium pentru echipă a fost obținut de Luca Ștefănescu, la clasa 85cc, Robert Trufașu și Stefan Otelescu încheind pe locurile 7, respectiv 15 la această clasă.

 

Dennis Hăbeanu, Mihnea Banu, Tudor Ștefănescu și Andrei Căprioară au obținut puncte la clasa MX2, iar Adrian Răduță s-a clasat pe locul 3 la clasa MX1, aducând astfel al patrulea podium pentru echipă la etapa din Bulgaria.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel