Piloții Top Cross TCS KTM iau startul și în campionatul de motocross al Bulgariei

Piloții Top Cross TCS KTM iau startul și în campionatul de motocross al Bulgariei

În acest weekend, 17 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM își vor face debutul în Campionatul Național de Motocross al Bulgariei, etapa a doua din această competiție fiind programată pe circuitul de la Levski.

 

Piloții echipei Top Cross TCS KTM continuă seria de participări internaționale în campionatele din țările vecine și vor concura, în acest weekend, la cea de-a doua etapă din campionatul de motocross al Bulgariei.

 

Etapa se va desfășura pe circuitul de la Levski, un circuit de motocross cu tradiție, unde sportivii români se vor întrece cu cei mai buni piloți din Bulgaria. La startul competiției vor fi 17 piloți ai echipei Top Cross TCS KTM care vor concura cu motociclete KTM, Husqvarna și Gas Gas.

 

O parte din piloții echipei se pregătesc pentru etapa de campionat european, zona de sud-est, care se va desfășura weekendul următor, iar Zoltan Ordog și Victor Rusu vor concura în campionatul ADAC MX Masters din Germania.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel