Piloții Top Cross TCS KTM încep sezonul național în acest weekend

Piloții Top Cross TCS KTM încep sezonul național în acest weekend

Toți piloții echipei Top Cross TCS KTM sunt pregătiți pentru debutul sezonului intern din Campionatul Național de Motocross. Prima cursă din calendar este programată pe 22 – 23 aprilie și se va desfășura pe circuitul de la Şugaş, lângă Sfântu Gheorghe.

 

O parte dintre piloții Top Cross TCS KTM și-au turat deja motoarele în competițiile regionale, dar în acest weekend toți piloții echipei vor fi prezenți pe grila de start a primei etape din Campionatul Național de Motocross 2023. Piloții care nu sunt angrenați în competiții internaționale au avut însă o perioadă de pregătire pe circuitul de motocross Red Sands din Spania, așa că toți sunt pregătiți să înceapă noul sezon.

 

Echipa Top Cross TCS KTM va avea 39 de piloți pe grilă, la diferite clase, în etapa programtă pe circuitul de la Șugaș, lângă Sfântu Gheorghe, cel mai tânăr debutant fiind Victor Corbu care concurează la clasa 50 cmc. Tot în culorile echipei vor lua startul în premieră și 4 sportivi din Moldova: Marian Daniel și Nicholas Cociu la clasa 65 cmc, Mihai Cociu la clasa MX1 și Nicolae Cociu la clasa MX Veterani.

 

“Începem sezonul intern cu un număr foarte mare de piloți, 39, și cu siguranță va fi un weekend intens pentru toată lumea. Aștept cu nerăbdare să văd primele curse și sunt sigur că rezultatele vor fi conform obiectivelor noastre. 2023 este un an foarte important pentru noi deoarece vom organiza Campionatul Mondial de Motocross pentru Juniori în luna iulie, iar cei mai buni tineri piloți din lume se vor întrece pe TCS Racing Park”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cross TCS Racing Team.

 

Etapa de motocross de la Sfântu Gheorghe se va desfășura sâmbătă și duminică, 22 – 23 aprilie, acțiunea pe pistă începând sâmbătă de la ora 10:00, iar duminică de la ora 09:10. Sâmbătă sunt programate cursele de la clasele 50 cmc Jun II + III, Amatori MX1, Amatori MX2, Veterani 1 și 2 și Fete, iar duminică vor fi cursele de la clasele 65 cmc, 85 cmc, MX2, MX125 2T și MX1.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel