Piloții Top Cross TCS KTM participă și la ultima etapă din Campionatul Național al Ungariei

Piloții Top Cross TCS KTM participă și la ultima etapă din Campionatul Național al Ungariei

În acest weekend, pe circuitul de la Bugyi, se va desfășura ultima etapă din Campionatul Național de motocross al Ungariei, iar echipa Top Cross TCS KTM va participa cu 10 piloți la această cursă.

 

În 2023, piloții echipei Top Cross TCS KTM au participat în premieră și la etapele din Campionatul Național al Ungariei la motocross, iar în acest weekend este programată etapa a 8 și ultima din acest sezon.

 

Etapa de Bugyi se anunță una extrem de disputată în lupta pentru titlurile naționale, dar și pentru că la start vor fi și piloți din Israel, Serbia, Slovacia, Slovenia și România.

 

Pentru echipa Top Cross TCS KTM vor concura aici Ștefania Băncilă la fete,. Patrick Florea (la clasa 50cc), Alecsei Toader (la clasa 65cc), Robert Trufașu (la clasa 85cc) și Eross Koppany, Dennis Hăbeanu, Andrei Căprioară, Mihnea Banu, Tudor Ștefănescu și Zoltan Ordog la clasa MX2.

Toate cursele din ultima etapă a sezonului sunt programate duminică, 1 octombrie, activitatea pe circuit începând la ora 07:30.

 

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este susținută în sezonul 2023 de partenerii Winbet, Trivas, EGT România, ATH Moto, Authentic Spirit, Castrol, Fundația SOS, Romarg, Avia Motors, GSC – Global System Communication și Midocar.

topcross

close
Subscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channelSubscribe to our channel